جوشکاری هوشمند چیست؟

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

صنعت ساخت و ساز به مانند صنعت های دیگر در حال پیشرفت است و به سمت تحول دیجیتالی رفته است. تا به حال ربت هوشمند دیده اید؟ یا دستگاه های هوشمند که کار برش قطعات یا بسته بندی را انجام می دهند؟ حال تصور کنید که دستگاه جوشکاری هوشمند وارد بازار شود و تمام مراحل جوش زدن فلزات را انجام دهد. یکی از مهمترین فواید جوشکاری هوشمند دقت بالا و بالا رفتن کیفیت کار است و در عین حال خطاهای انسانی هنگام جوش زدن فلزات از بین می رود. در حال حاضر دستگاه های هوشمند جوشکاری وجود دارد اما به دلیل قیمت بالا ورود آنها به صنعت جوشکاری به صرفه نیست.

فواید استفاده از جوشکاری هوشمند

در صنعت جوشکاری روش های زیادی برای جوش دادن فلزات وجود دارد که به همین منظور انواع دستگاه جوش تولید می شود که در این بین اورین الکتریک یکی از کارخانه های دستگاه جوش است. در واقع کسی که به شغل جوشکاری ورود می کند باید مهارت های لازم در این حرفه را ببینید تا بتواند کار را به بهترین کیفیت تحویل دهد، در این بین امکان خطاهای انسانی وجود دارد که به نوعی با عیوب جوشکاری چون ترک سرد، گرم و… همراه می شود. با استفاده از دستگاه جوشکاری هوشمند در واقع تمام داده ها و اطلاعات مرتبط به نوع  و روش جوشکاری به ربات داده می شود و کار با بهترین کیفیت انجام می شود.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

 

نحوه جوشکاری هوشمند موفق

در واقع با اختراع دستگاه های جوشکاری هوشمند، کسی که به عنوان جوشکار وجود دارد باید از طریق رابط های دستگاه چون بارکد یا RFID خود را به دستگاه معرفی کند. با فراهم شدن مواد مختلف جوشکاری چون الکترود،  سیم جوش، گاز محافظ و مواد فیلتر کار جوشکاری به صورت هوشمند شروع می شود. تمامی مراحل پیش از جوشکاری، حین جوشکاری و تست و آزمون خطا توسط دستگاه از پیش توسط برنامه ای نرم افزاری داخل پایگاه داده دستگاه وارد شده است تا کمترین خطا در آن و جود داشته باشد.

اطلاعات مورد نیاز برای جوشکاری هوشمند

برای این کار نیاز به سیستم نرم افزاری است که داخل آن داده ها که شامل مراحلی که باید حین جوشکاری انجام شود به ثبت برسد.

  1. کارهای قبل از شروع جوشکاری؛
  2. بازرسی های بصری که باید توسط دستگاه انجام شود تا جوش به بهترین کیفیت انجام شود.
  3. تست های غیر مخرب که باید دستگاه انجام دهد و به ارزیابی موادی که برای جوشکاری لازم است بپردازد.
  4. پایگاه داده دستگاه های جوشکاری که شامل یک لیست از دستگاه های جوشکاری و نحوه کار است.

نیازمندی های سیستم مدیریت کیفیت جوشکاری هوشمند

برای اینکه دستگاه جوشکاری بتواند به صورت هوشمند اقدام به جوش زدن فلزات کند باید از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری آنرا تامین کرد که شامل موارد زیر است.

  1. سیستم سخت افزاری ۶۴ بیتی و سیستم عامل ۶۴ بیتی است .
  2. باید یک پایگاه داده بر روی سرور دستگاه نصب شود تا به خوبی جوشکاری رخ دهد.

محل قرار گیری مشعل جوشکاری در سیستم هوشمند جوشکاری

قطعا یکی از مهمترین نکاتی که باید در جوشکاری هوشمند مد نظر قرار داد استفاده از مشعل جوشکاری است که با توجه به نحوه قرار گرفتن قطعات و زاویه جوش محل آن متفاوت است و برای اینکه از مشغل جوشکاری استفاده کرد باید از روش های جی پی اس استفاده شود.

آیا جوشکاری هوشمند ارزش سرمایه گذاری دارد

در حال حاضر برخی از شرکت ها برای انجام عملیات جوشکاری برخی از سیستم های خود را دیجیتال کرده اند اما به مانند سابق بیشتر به صورت سنتی و از طریق نیروهای انسانی این کار انجام می شود و دلیل اصلی آن افزایش قیمت دستگاههای جوشکاری هوشمند است.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *