علت چشمک زدن دستگاه گیرنده دیجیتال | آی بک امداد

📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

گیرنده دیجیتال وسیله ای است که از طریق آنتن آن تمام سیگنال های صدا و سیما را می گیرد و به صدا و تصویر تبدیل می کند با این حال احتمال خرابی دستگاه دیجیتال به مانند هر وسیله دیگر وجود دارد و ممکن است با مشکلاتی چون نویز گیرنده دیجیتال، چشمک زدن دستگاه و…مواجه شوید که در این بین چشمک زدن دستگاه گیرنده دیجیتال به دلایل قطع شدن برق، آپدیت نرم افزار، خرابی قطعات سخت افزار، ضعیف شدن سیگنال و حتی تداخل الکترومغناطیسی رخ می دهد که برای تعمیر گیرنده دیجیتال باید با تعمیرکار و تکنسین حرفه ای تماس بگیرید.

معنای رنگ چراغ‌های گیرنده دیجیتال

روی دستگاه دیجیتال چراغ های رنگی وجود دارد که هر کدام از آنها وضعیت دستگاه و سیگنال را نشان می دهد و به رنگ های زرد، سبز، قرمز می باشد که هر کدام رنگ ها معنایی دارند که به شرح زیر است.

  • سبز رنگ : روشن شدن چراغ سبز گیرنده دیجتال نشان از دریافت خوب سیگنال ها می باشد.
  • زرد رنگ : اگر چراغ گیرنده دیجیتال شما زرد است به این معناست که دستگاه در حال آپدیت نرم افزار است و باید صبر کنید تا این کار انجام شود و با متوقف شدن فرآیند آپدیت باید نسبت به جدا کردن فلش، مموری، کابل USB یا اینترنت اقدام و بعد از یک بار خاموش روشن کردن گیرنده دیجیتال مشکل برطرف خواهد شد.
  • قرمز رنگ: روشن شدن چراغ قرمز گیرنده دیجیتال به این معناست که مشکلات سخت افزاری، نرم افزاری دارد و باید آنرا خاموش و برای رفع مشکلات گیرنده چون ضعیف شدن سیگنال، تغییر فرکانس کانال ها، قطعی برق و… اقدام کنید.

💡حتما بخوانید: روش های تقویت آنتن تلویزیون

” آی بک امداد ”
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام‌ تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️   ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .

علت چشمک زدن دستگاه گیرنده دیجیتال

یکی از مواردی که هنگام نگاه کردن به تلویزیون پیش می آید این که مدام گیرنده دیجیتال چشمک می زند که مشکلات نرم افزاری، سخت افزاری و سیگنال باعث بروز این مشکل می شود که برای رفع مشکل باید تمام موارد زیر بررسی شود.

  • قطع شدن برق
  • آپدیت نرم‌افزار
  • خراب شدن قطعات سخت‌افزار
  • ضعیف شدن سیگنال
  • تداخل الکترومغناطیسی
  1. قطع شدن برق

در صورت قطع برق و وصل شدن برق ساختمان ممکن است با مشکل چشمک زدن دستگاه گیرنده دیجیتال مواجه شوید که باید مطمئن شوید که کابل دستگاه به برق متصل است و در ادامه نسبت به خاموش و روشن کردن مجدد دستگاه اقدام کنید و در صورت برطرف نشدن مشکل دستگاه گیرنده دیجیتال باید فیوز یا تغذیه دستگاه تعویض گردد که برای تعمیر دستگاه گیرنده دیجیتال در تهران کافیه شماره آی بک امداد را بگیرید.

  1. آپدیت نرم‌افزار

مورد بعدی که باعث می شود مدام دستگاه گیرنده چشمک بزند این است که دستگاه در حال آپدیت نرم افزار است و ممکن است این دستگاه با فلش مموری، کابل USB یا اینترنت این کار انجام شود که تنها باید صبر کنید تا آپدیت نرم افزار انجام شود و هیچ کار دیگری نکنید.

  1. خراب شدن قطعات سخت‌افزار

یکی دیگر از دلایل چشمکن زدن دستگاه گیرنده دیجیتال خراب شدن قطعات سخت افزاری از جمله تغذیه، پروسسور، حافظه ، تانر یا خروجی HDMI است که باعث می شود که به خوبی سیگنال کانال ها دریافت نشود و باید توسط تعمیرکار بررسی و عیب یابی هر کدام از آنها انجام شود.

  • خرابی تغذیه دستگاه با روشن نشدن چراغ قدرت انجام می شود.
  • در صورتی که نمایشگر گیرنده روشن نشود یا علامت های مختلف داشته باشد باید پروسسور تعویض گردد.
  • چشمک زدن مکرر دستگاه و ذخیره نشدن تغییرات گیرنده نشان از خرابی حافظه است.
  • عدم دریافت سیگنال در فرکانس مناسب و کندی فیلتر و چشمک زدن متناوت دستگاه گیرنده از دلایل خرابی نانر است که باید تعمیر یا تعویض گردد.
  1. ضعیف شدن سیگنال

با خراب شدن آنتن، کابل، اسپیلیتر یا مولتی سوئیچ باعث می شود که سیگنال دریافت ضعیف باشد و همین مشکل با چشمک زدن دستگاه گیرنده همراه است که باید تنظیمات دستگاه مجددا انجام شود و حتی در این مورد ممکن است نیاز به تعویض آنتن باشد.

  1. تداخل الکترومغناطیسی

هر گونه تداخل الکترومغناطیسی از سمت تلفن همراه، تلویزیون، رادیو و… باعث چشمک زدن دستگاه گیرنده دیجیتال می شود که باید این وسایل از گیرنده دور باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *