قوانین سرویس و نگهداری از آسانسور | تعمیرات آی بک امداد

تعمیر و سرویس آسانسور در تهران
📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

با ساخت و ساز آپارتمان های اداری و مسکونی آنچه مشخص است که رفت و آمد از راه پله ها سخت است از این رو با وجود آسانسور رفت آمد آسان می شود به خصوص اینکه یکی از فاکتورها در افزایش قیمت ملک وجود آسانسور است اما در عین حال باید توجه داشت که آسانسور تنها برای ساختمان ها اداری و مسکونی نیستند بلکه در بانک ها، بیمارستان ها، فرودگاه ها، هتلها و…. نیز استفاده می شود که در صورت خرابی و بروز مشکلاتی چون لرزش کابین آسانسور، توقف آسانسور و.. باید با تعمیرکار تماس بگیرید و البته در این بین سرویس آسانسور باید همیشه انجام شود که در این مقاله قصد داریم شما را با قوانین سرویس و نگهداری از آسانسور آشنا کنیم و در عین حال برای سرویس و تعمیر آسانسور در تهران می توانید با شماره آی بک امداد تماس بگیرید.

کاهش خرابی آسانسور با سرویس به موقع آن

آسانسور ها در دو نوع نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک و در انواع مختلف وجود دارند که احتمال خرابی قطعات آن از جمله گیربکس، موتور و… وجود دارد که باعث گیر افتادن در آسانسور، توقف ناگهانی آسانسور، لرزش کابین آسانسور و… می شود که در این مواقع باید با تعمیرکار تماس بگیرید که برای تعمیر آسانسور در تهران می توانید با شمراه آی بک امداد تماس بگیرید اما آنچه مشخص است که علاوه بر رعایت یک سری نکات در زمان استفاده از آسانسور باید سرویس آسانسور به موقع انجام شود تا باعث کاهش خرابی و هزینه برای شما شود که شامل قرارداد یکساله می باشد که حتما باید شرکت معتبر کار شود و هزینه سرویس آسانسور بسته به تعداد طبقات و گروه های آن متفاوت است که در این مقاله قوانین سرویس و نگهداری از آسانسور را خواهیم نوشت.

” آی بک امداد ”
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام‌ تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️   ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .

قوانی سرویس و نگهداری از آسانسور به چه صورت است؟

یکی از موارد مهم در هر ساختمان اداری و مسکونی آسانسور است که باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید و به خوبی از آن استفاده کنید اما سرویس و نگهداری آسانسور باید هر ماه انجام شود که بسته به گروههای مختلف هزینه آن متفاوت است و بسته به تعداد طبقات و نوع آسانسور یعنی نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک هزینه در نظر گرفته می شود که این سرویس آسانسور سالیانه و برای هر توقف یک ماه است که به آن خواهیم پرداخت.

  • ساختمانهای گروه یک شامل ساختمانهای مسکونی است.
  • ساختمانهای گروه دو را ساختمان های اداری تا ۱۰ واحد می نامند.
  • ساختمانهای گروه سه شامل ساختمانهای اداری بیشتر از ۱۰ واحد و همچنین مجتمع های تجاری-بانکها-ساختمان پزشکان- خوابگاه ها-مسافر خانه ها –انبار ها– مـــدارس و دانشگاه ها- استادیوم و مــراکز ورزشی و مراکز تفریحی- تالارهای پذیرایی- رستورانها- آسانسور های مسافر بر در پارکینگهای عمومی می باشد.
  • سا ختمانهای گروه چهار شامل درمانگاهها، بیمارستان ها، متر، آشپزخانه صنعتی و همچنین آسانسور فرودگاه، هتل، رادیولوژی، مراکز درمانی، کلینیک، آزمایشگاه می باشد.
  • ساختمانهای گروه پنج شامل آسانسور ساختمان های وزارت خانه، سازمانهای دولتی و عمومی بزرگ، کلانتریها، شهرداری ها، دادسرها و دادگاهها و مراکز نظامی، پادگان ها و شهرداری ها می باشد.

سایر شرایط

  • قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور به صورت قرارداد یکسال است که به ازای هر ماه یک نوبت باید سرویس انجام شود.
  • حتما کار سرویس آسانسور را باید به شرکت های عضو سندیکا بسپارید که پروانه طراحی و مونتاژ را از وزارت صنایع دارند و باید استعلام شرکت را بگیرید و از ثبت قرارداد با شرکت های فاقد پروانه، دفتر کار و اشخاص خودداری کنید.
  • مبلغ قرارداد هزینه و سرویس آسانسور حداقل ۵ توقف است.
  • حق سرویس آسانسور را سال اول باید یک قسط دوازده ماه در شروع قرارداد بپردازید و در سال های دوم به بعد باید دو قسط به صورت شش ماهه پرداخته شود.
  • روغن مصرفی آسانسور باید کارفرما یا مدیر ساختمان تهیه و در اختیار سرویسکار بگذارد.
  • اگر سرویس آسانسور باید با هماهنگی انجام شود شامل ۱۰ درصد مبلغ بیشتر به هزینه سرویس آسانسور می باشد.
  • به منظور تعمیرات آسانسور باید حتما قرارداد یکساله بسته شود و به صورت خرابی تا خرابی و یا رفع خرابی موردی درست نیست.
  • سرویس و تعمیر آسانسور باید تنها در ساعات اداری از ساعت ۹ صبح الی ۱۶ بعد ازظهر و در روز پنجشنبه نیز تا ساعت ۱۲ ظهر باید انجام شود و در ساعات دیگر نباید انجام شود.
  • در صورتی که تعمیرکار آسانسور به منظور رفع خرابی از ساعت ۱۶ الی ۲۰ یعنی شیفت غیر عادی و روزهای جمعه یا تعطیل اعزام شود شامل افزایش قیمت می باشد که باید توافق طرفین در آن ذکر شود.
  • آسانسورها باید بیمه داشته باشند که باید توسط کارفرما یا مدیر ساختمان هر ساله حق بیمه پرداخت شود.
  • تعویض یا تعمیر قطعات آسانسور جزو مبلغ قرارداد سرویس آسانسور نیست و باید به صورت جداگانه به تعمیرکار آسانسور این مبلغ پرداخت شود که البته در سال اول راه اندازی آسانسور این مورد رایگان اما از سال های بعد حساب می شود.
  • سرویس و نگهدار از آسانسور توسط اشخاص دیگر جزو سرویسکار ممنوع می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *