نکات طلایی در جوشکاری آلومینیوم

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

جوشکاری به فرآیندی گفته می شود که با استفاده از تجهیزاتی چون دستگاه جوش، الکترود باعث جوش خوردن دو فلز به همدیگر می شود. قابلیت جوشکاری انواع فلزات وجود دارد که در بین آن جوشکاری آلومینیوم خیلی سخت است و جوشکار باید قبل از شروع جوشکاری مهارت های کافی دیده باشد در غیر اینصورت محل اتصال فلزات آلومینیوم به درستی جوش نمی خورد. قطعا جوشکاران مبتدی می توانند با تمرین بیشتر در شغل خود پیشرفت کنند اما برای بالا بردن کیفیت جوش باید یک سری نکات را رعایت کنید که در این مقاله به بررسی نکات طلایی در جوشکاری آلومینیوم خواهیم پرداخت. سرعت جوشکاری در فلزات آلومینیوم خیلی تاثیر گذار است چرا که کندی سرعت می تواند باعث سوختگی آلومینیوم شود در واقع باید به شما بگوییم که جوشکاری آلومینیوم به مراتب سخت تر از جوشکاری فولاد است از این رو رعایت یک سری نکات طلایی و همچنین به کار گیری بهترین وسایل جوشکاری باعث بالا بردن کیفیت جوش خواهد شد.

سختی کار جوشکاری آلومینیوم

بیشترین و رایج ترین جوشکاری به فلزات فولادی بر می گردد که جوشکاران با روش های مختلف قادر به جوش زدن آنها هستند اما از این طرف جوشکاری آلومینیوم خیلی سخت است و تنها کسانی می توانند به جوشکاری این فلز بپردازند که مهارت و تجربه بالایی داشته باشند.

نکات طلایی در جوشکاری آلومینیوم

یک جوشکار ماهر علاوه بر داشتن سابقه کار باید مدرک جوشکاری داشته باشد و به غیر از آن وسایل و تجهیزات عالی در این شغل و حرفه داشته باشد که بتواند به خوبی به جوشکاری با کمترین عیب جوش بپردازد. با اینکه بازرسی جوش می تواند عیوب جوش را شناسایی کند اما برخی از عیوب قابل تعمیر نیستند از این رو رعایت یک سری نکات می تواند مانع از کاهش عیوب جوش شود که در اینجا به ۸ نکته مهم در جوشکاری آلومینیوم خواهیم پرداخت.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

گرم کردن آلومینیوم (Heat the Aluminum)

به منظور کاهش انحنا و خمیدگی آلومینیوم در زمان جوشکاری خیلی مهم است که قبل از شروع کار حتما آلومینیوم را گرم کنید. بغیر از گرم کردن آلومینیوم چنانچه روی فلز پایه لایه اکسید مشاهده کردید حتما آنرا با وسیله ای به مانند برس سیم از جنس استیل ضد زنگ جدا کنید تا کار جوشکاری دقیق تر انجام شود.

الکترود (Electrode)

یکی از مشکلات جوشکاری آلومینیوم این است که درصد آلودگی نوک تنگستن تفنگ جوش زیاد است که در این مواقع باید خیلی سریع کار را متوقف و مشکل را برطرف کنید.

سرعت (Speed)

در جوشکاری آلومینیوم باید با سرعت بالا کار انجام شود در غیر این صورت به خاطر گرم شدن بیش از حد آلومینیوم دچار سوختگی می شود.

دقت (Accuracy)

در جوشکاری آلومینیوم باید دقت بالایی داشته باشید و قطعات را خیلی محکم کنار هم قرار دهید چرا که بر خلاف جوشکاری فولاد امکان دستکاری و پر کردن شکاف بین سطوح وجود ندارد.

جوشکاری (MIG) در مقابل جوشکاری ( TIG)

با اینکه جوشکاری آلومینیوم به روش تیگ با دقت بالایی انجام می شود و در عین راحتی با سرعت بالا انجام می شود اما تجهیزات جوشکاری TIG خیلی گران است و همین باعث افزایش هزینه های جوشکاری می شود از این رو بیشتر جوشکاران به جوشکاری MIG برای جوش زدن فلزات آلومینیوم روی می آورند. به صرفه بودن جوشگاری میگ نسبت به تیگ علت استفاده رایج از این روش است هر چند که کار خیلی سختی است.

گاز بی اثر (Inert Gas)

به منظور روشن کردن مشعل جوشکاری در فلزات آلومینیوم باید از گاز بی اثر استفاده کنید که در بهترین حالت گاز آرگون خالص مناسب است اما می توانید از ترکیبی از آرگون و هلیوم استفاده کنید.

سیم (Wire)

برای اینکه فشار سیم بیشتر شود حتما از سیم محکمی استفاده کنید و در زمان برخورد سیم به مشعل جوشکاری حتما آنرا به عقب بپیچید و در ادامه مشعل را کمی با فاصله نگه دارید و سیم را به عقب برگردانید.

سینک حرارتی (Heat Sink)

برای افزایش دقت کار در جوشکاری آلومینیوم و تمیزی کار حتما از سینک گرمای برنجی در پشت آلومینیوم بذارید تا باعث شود به صورت آهست و پیوسته فلز گرما دریافت کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *