آشنایی و معرفی رادیاتور شیشه ای | سایت تعمیرات آی بک امداد

معرفی رادیاتور شیشه ای
📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

یکی از بهترین سیستم های گرمایشی سیستم  پکیج دیواری و زمینی است که بهترین جایگزین آبگرمکن دیواری است و در عین حال علاوه بر تامین آب گرم مصرفی با نصب رادیاتور شوفاژ می تواند محیط ساختمان را با آب گرمی که از لوله ها به داخل مدار رادیاتور می رود گرم کند که کاملا ایمن است و در عین حال گرمای تولید شده خطری ندارد اما در این بین خرید رادیاتور شیشه ای می تواند به فضای ساختمان یک زیبایی خاص دهد که بیشتر در بوتیک ها، هتل ها، ویلا، استودیو ها استفاده می شود که در این مقاله مزایای آنرا خواهیم نوشت تا بدانید که رادیاتور شیشه ای چیست و چه کاربردی دارد.

رادیاتور شیشه ای چیست؟

با نصب رادیاتور دیگر نیازی به بخاری گازی ندارد و از خطرات آن چون گاز گرفتگی، انفجار و… به دور خواهید بود و در عین حال گرمای آن کاملا طبیعی است که با بخار آب رخ می دهد اما در پیشرفت این تکنولوژی امروزه شاهد وجود رادیاتور شیشه ای هستیم که مختص هتل ها، بوتیک ها، استودیو، شرکت ها، ویلا و.. است که علاوه بر نصب راحت، زیبایی خاصی به فضای ساختمان می دهد و فضای جلوی رادیاتور از جنس شیشه نشکن است.

” آی بک امداد ”
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام‌ تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️   ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .

گرمای تولید شده در رادیاتورهای شیشه ای

با نصب رادیاتور شیشه ای با آمدن آب گرم داخل مدار رادیاتور با استفاده از بخاری که داخل رادیاتور وجود دارد باعث می شود که فضای ساختمان گرم شود که این منجر به گرم شدن هوا است و سرد شدن کف است که باعث می شود به صورت دایره ای هوای گرم در گردش باشد و هوای خنک در کف ساختمان حرکت کند.

ویژگی های رادیاتور شیشه ای برای گرم کردن منزل شما

  • زیبایی رادیاتورها به خاطر شفافیت، ظاهر فیزیکی باعث می شود علاوه بر گرم کردن ساختمان نمایی زیبا به خانه دهد.
  • با خرید و نصب رادیاتور شیشه ای عملا به صورت همگن گرما در ساختمان در گردش است و این گرما تولید شده کاملا طبیعی است و هیچ گونه ضرری برای افراد مبتلا به آلرژی یا گلو درد ندارد.
  • فناوری نامرئی رادیاتور شیشه ای باعث شده است که به صورت سبکی ملموس باشد که این رادیاتورها از دو ورق شیشه شفاف ساخته و قادر به رساندن دمای محیط به ۷۵ درجه سانتی گراد است که باعث می شود ۷۰ درصد انرژی را در ساختمان داشته باشد که این برخلاف رادیاتورهای معمولی است.
  • نداشتن هیچ گونه بویی
  • بدون سر و صدا

سوالات در مورد رادیاتور شیشه ای

نحوه گرم کردن محیط با رادیاتور شیشه ای چگونه است؟

به مانند رادیاتورهای معمولی آب داخل رادیاتور شیشه ای می رود با این تفاوت که با تابش نور خورشید به صفحه روی رادیاتور بیشترین انتقال انرژی را دارد که به ۷۰ درصد می رسد که این نسبت به رادیاتور معمولی خیلی زیاد است.

امکان نصب رادیاتور شیشه ای داخل حمام و نزدیک دوش هست؟

بله به راحتی می توان آنها را نصب کرد که البته باید حداقل فاصله از منبع آب را در نظر بگیرید تا مشکلی پیش نیاید.

امکان گذاشتن مستقیم لباس یا حوله خیس روی رادیاتورهای شیشه ای هست؟

خیر اما با وجود دسته های کاربردی می توان حوله یا لباس های مختلف را روی آن نگه داشت چون با گذاشتن حوله یا لباس خیس روی رادیاتو اگر گرمای زیادی تولید شود باعث آسیب یا شکستن رادیاتور می شود.

حداکثر میزان دمای رادیاتور شیشه ای چقدر است؟

با روشن شدن رادیاتور حتی دمای آن به ۷۵ سانتی گراد نیز می رسد که البته خطری ندارد.

با شکستن شیشه رادیاتور چه اتفاقی می افتد؟

هیچ خطر از جمله شوک الکتریکی ندارد و قابلیت تعویض شیشه را دارید.

آیا رادیاتور شیشه ای ایمن است؟

بله، و این محصول بر طرف استانداردهای ایمنی ساخته شده است.

آیا نصب کردن رادیاتور شیشه ای آسان است؟

به راحتی می توان آنرا نصب کرد که این کار باید توسط تعمیرکار انجام شود که برای نصب پکیج و رادیاتور در تهران کافیه با شماره آی بک امداد تماس بگیرید.

چرا استفاده از رادیاتور شیشه ای به لحاظ اقتصادی سودمند است؟

همانطور که گفتیم این رادیاتورها نسبت به رادیاتور معمولی بیشترین گرما را تولید می کند و برخلاف رادیاتورهای سنتی که قادر به احتراق بیشتر از ۸۰ درصد نیستند این رادیاتورهای شیشه ای حتی تا ۹۹ درصد بازدهی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *