? الناز پرسیده:
سلام وقتتون بخیر، تو شمال کشور یه ویلا داریم که آب ساختمون از چشمه و از طریق منبع تامین میشه. ظرفشویی مدل frigidare داریم که وقتی روشنش میکنیم ابتدای کار و گاهی اواسط کار خطای e1 رو میده و عکس شیر آب رو صفحه نمایش داده میشه این در حالیه که فیلتر ورودی و خروجی رو تمیز کردم هرچند هردوشون کم و بیش تمیز بودن . میشه بگید برای رفعش باید چیکار کنم؟
A آی بک امداد گفته:
سلام ، برای حل مشکل عنوان شده ابتدا به شراغ شیلنگ ورودی آب بروید و بررسی نمایید که خمیده نشده باشد. شیر برقی را بررسی کنید و پشت شیر برقی را چک کنید که رسوب نداشته باشد.و هچنین در نظر داشته باشید زمانی که فشار آب مشکل داشته باشد باعث نشان دادن این خطا میگردد.
” آی بک امداد ”
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️ ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .