انواع مشکلات رایج توستر و عیب یابی دستگاه | آی بک امداد

انواع مشکلات رایج توستر و عیب یابی دستگاه
📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

توستر وسیله ای برقی برای گرم کردن نان است و بیشتر کسانی از این دستگاه استفاده می کنند که نان را فریزر می کنند و یا اینکه وسیله ای مصرفی در رستوران ها می باشد که با گذاشتن نان و پایین کشیدن اهرم بعد از گرم شدن نان هشدار می دهد و اهرم بالا می رود تا متوجه شوید اما در این بین احتمال خرابی و بروز انواع مشکلات رایج توستر چون گرم نشدن نان، روشن نشدن دستگاه، بالا نرفتن سیلندر توستر و حتی دود کردن توستر وجود دارد که در این مقاله علت و نحوه رفع هر مشکل را خواهیم نوشت و برای تعمیر توستر در تهران کافیه شماره آی بک امداد را بگیرید تا تعمیرکار در محل و آدرس شما حاضر و کار تعمیرات دستگاه را انجام دهد.

توستر چیست؟

توستر وسیله ای برقی است که اجزا و قطعات آن شامل فیوز حرارتی، المنت، ترموستات، سینی زیر توستر، مقاومت، مدار داخلی و.. است که باعث تبدیل جریان برق به انرژی گرمایشی می شود و در عرص تنها یک الی سه دقیقه نان را گرم می کند و شما می توانید برای گرم کردن نان و حتی برشته کردن آن درجه دمای توستر را تنظیم کنید.

دقت داشته باشید که توستر با آون توستر تفاوت های زیادی دارد که یکی از آنها کاهش مصرف برق توسط دستگاه توستر است که میزان مصرف برق توستر به اندازه یک بخاری برقی خیلی کوچک است.

” آی بک امداد ”
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام‌ تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️   ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .

اجزای توستر نان

  • ترموستات
  • فیوز حرارتی
  • سینی زیر توستر
  • المنت
  • مقاومت
  • مدار داخلی
  • و …

💡حتما بخوانید: علت دود کردن آون توستر

توستر

علت روشن نشدن توستر

این مشکل به دلایل خرابی پریز برق، دوشاخه و سیم رابط است که باعث می شود برق به توستر نرسد و روشن نشود که باید تمام این موارد بررسی و عیب یابی شود و البته با فازمتر و اهم متر می توانید پریز، دوشاخه یا سیم رابط توستر را بررسی و عیب یابی کنید اما بغیر از آنها خرابی المنت ها، خرابی یا سوختن فیوز محافظ از دیگر دلایل روشن نشدن توستر است که این قطعات باید توسط تعمیرکار بررسی و عیب یابی شود که در تهران می توانید با تعمیرکار تماس بگیرید.

علت قطع شدن فیوز برق زمان روشن کردن توستر

پریدن فیوز زمان روشن کردن لوازم برقی یک مشکل جدی است که دلایل زیادی باعث بروز این مشکل می شود و یکی از این وسایل برقی توستر نام دارد که با زدن به برق سریعا فیوز ساختمان می پرد که ایراد در سیمکشی داخلی دستگاه اولین دلیل است که باید نسبت به تعویض سیم ها به صورت کلی و تعویض هادی ها و عایق های جریان توستر اقدام کنید.

علت بالا ندادن سیلندر توستر هنگام داغ شدن نان

اگر نان توسط توستر داغ می شود اما سیلندر را بالا نمی دهد این مشکل به خاطر خرابی سیم پیچ رله مکانیکی سیلندر است که باید درپوش دستگاه باز و این قطعه بررسی و در صورت خرابی تعویض این قطعه انجام شود.

💡حتما بخوانید: توستر بهتر است یا مایکروفر

علت دود از توستر

سوختگی نان یکی از دلایل بروز این مشکل است که در واقع به دلیل وجود ترموستات داخل توستر نان نمی سزود از این رو دلیل این مشکل این است که نان های داخل سینی زیر توستر تلمبار و اضافه شده است و شما آنرا خالی نکرده اید و همین باعث می شود زمان روشن شدن توستر و گرم کردن نان این تکه های نان بسوزد و بوی سوختگی بدهد و در صورت خالی بودن سینی زیر توستر اگر باز هم دود از توستر بلند می شود به این معناست که تکه نان به المنت چسبیده و باید توستر خاموش و المنت ها را تمیز کنید.

علت بوی سوختگی لاستیک از توستر

بوی سوختگی لاستیک در توستر به دلیل سوختگی عایق سیم و خود سیم است که با گرم شدن زیاد دستگاه توستر این اتفاق می افتد و تنها با تعویض سیم ها  مشکل برطرف خواهد شد و این کار باید توسط تعمیرکار و تکنسین حرفه ای انجام شود.

نکات مهم در استفاده از توستر

  • خارج کردن تکه های نان داخل دستگاه بعد از هر بار استفاده از دستگا توستر
  • برش نان ها متناسب با سایز توستر
  • خالی کردن سینی توستر بعد از هر هر بار استفاده
  • تنظیم درجه دما توستر پیش از پایین کشیدن اهرم
  • در زمانی که بوی لاستیک سوخته از دستگاه می آید باید تمام قطعات داخلی بررسی شود و این کار توسط تعمیرکار و تکنسین حرفه ای انجام شود.
  • از وارد کردن هر گونه شی خارجی چون چاقو، قاشق و.. در زمان روشن بودن توستر خودداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *