علت شکستن سوزن چرخ خیاطی | چرا سوزن چرخ خیاطی می شکند؟

شکستن سوزن چرخ خیاطی
📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

یکی از وسایل که بغیر از کارگاهها و کارخانه ها در خانه می بینیم چرخ خیاطی است که برای دوخت و دوز استفاده می شود و اگر حرفه ای باشید اقدام به دوختن انواع لباس می کنید که در این بین سوزن یکی از اجزای تشکیل دهنده چرخ خیاطی است که در صورت خم شدن سوزن امکان درست کردن آن وجود دارد اما اگر سوزن بشکند باید تعویض گردد که شکستن سوزن چرخ خیاطی به دلایل مختلف چون درست بسته نشدن سوزن، عدم تناسب سوزن با جنس پارچه، اشتباه بسته شدن پایه پارچه، کند و خم شدن سوزن رخ می دهد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت و البته برای تعمیر چرخ خیاطی در تهران می توانید شماره تعمیرکار آی بک امداد را بگیرید.

انواع سوزن چرخ خیاطی و کاربرد‌ آن‌ها

چرخ خیاطی یکی از وسایل است که دارای اجزای مختلف دارد که قلب تپنده آن همان سوزن است که در انواع مختلف وجود دارد که بر حسب کارایی چرخ خیاطی و جنس پارچه می تواند سوزن را انتخاب کرد در غیر اینصورت عدم تناسب سوزن با جنس پارچه یکی از دلایل شکستن سوزن چرخ خیاطی است که انواع آن به شرح زیر است.

  • سوزن DP/HA: ژرسه، ته سوخته و دم سیاه نام های دیگر این سوزن می باشد که استرچ، نازک دوزی و ریون دوزی با این سوزن انجام می شود و در عین حال برای اینکه لباس های با جنس پارچه کشی دوخت و دوز شود از این نوع سوزن استفاده می شود.
  • سوزنDA: سوزنی که برای دوخت ها زیگزاگی است و نام دیگر آنرا میان دوز صنعتی است.
  • سوزن DC: ریشه بندی و استرچ در چرخ خیاطی های سه نخ و سر دوز با این مدل از سوزن انجام می شود که دارای ته دایره ای و ارتفاع کوتاه است و نام دیگر آن سوزن زیگزاگ است.
  • سوزنHA: این سوزخ مختص چرخ گلدوزی است که دکمه زنی نیز با آن انجام می شود و در انواع چرخ های خیاطی ژانومه، کاچیران، فاف و… مورد استفاده قرار می گیرد.
  • سوزن DB: سوزنی بلند و با ته دایره ای مختص چرخ خیاطی های صنعتی و راسته دوز

آی بک امداد
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام‌ تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️   ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .

انواع سوزن چرخ خیاطی

دلایل شکستن سوزن چرخ خیاطی

چرخ خیاطی ممکن است خراب شود و با مواردی چون روشن نشدن دستگاه، کار نکردن پدال چرخ خیاطی و حتی شکستن سوزن همراه شود که در این بین شکستن سوزن چرخ خیاطی خیلی زیاد اتفاق می افتد که موارد زیر باعث می شود این مشکل پیش آید که باید نسبت به رفع آن اقدام کنید.

  • درست بسته نشدن سوزن
  • اشتباه بستن پایه پارچه
  • سوزن با جنس پارچه مطابقت ندارد.
  • کند و خم شدن سوزن
  • تنظیم نبودن قاب ماکو
  • جهت نادرست کشش پارچه

۱. درست بسته نشدن سوزن

حتی اگر سوزن شما متناسب با جنس پارچه باشد اما درست بسته نشود باعث می شود زود خم و در ادامه بشکند از این رو بستن سوزن چرخ خیاطی را با دقت انجام دهید و در عین حال از سوزن مرغوب استفاده کنید که برای تشخیص سوزن مرغوب از نامرغوب کافیه به ویژگی های ظاهری سوزن استاندارد که شامل موارد زیر است توجه کنید.

  • براق بودن
  • حک شدن مارک و شماره سوزن
  • طول گودی بزرگ در پشت سوزن

درست بسته نشدن سوزن

۲. عدم تناسب سوزن با جنس پارچه

دقت داشته باشید که بعد از انتخاب سوزن مرغوب و استاندارد حتما باید برحسب جنس و ضخامت پارچه از بهترین سوزن چرخ خیاطی استفاده کنید در غیر اینصورت باعث شکستن سوزن می شود که در این بین یک مثال بیاوریم به این صورت است که از سوزن بسیار محکم و درشت برای دوخت پارچه های جین استفاده و برای اینکه سریعا در پارچه نفوذ کند باید سوزن خیلی تیز باشد.

۳. اشتباه بسته شدن پایه پارچه

زمانی که به خیاطی مشغول هستید باید دقت کنید که پایه نگهدارنده چرخ خیاطی محکم باشد و پارچه را در موقعیت درست بگذارید در غیر اینصورت باعث می شود سریعا سوزن بشکند.

۴. کند و خم شدن سوزن

اگر مدت زمان طولانی از چرخ خیاطی استفاده کنید باعث می شود سوزن کند و در ادامه خم شود که به موجب آن سوزن چرخ خیاطی می شکند.

۵. تنظیم نبودن قاب ماکو

اگر می خواهید از چرخ خیاطی استفاده کنید حتما دفترچه راهنمای آنرا بخوانید تا بتوانید به درستی از چرخ خیاطی استفاده کنید چونکه اگر قاب ماکو تنظیم نباشد باعث شکستن سوزن چرخ خیاط می شود.

قبل از استفاده از هر وسیله‌ای باید دفترچه راهنمای آن توسط شخص بررسی شود تا نکات و اقدامات اساسی در رابطه با

۶. جهت نادرست کشش پارچه

حرکت دادن پارچه در هنگام چرخ کردن با شانه کارییش انجام می شود که دارای یک شانه دندانه دار است که اگر جهت کشش پارچه درست نباشد باعث می شود سریعا سوزن بکشند و باید نسبت به تعویض آن اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *