همانطور که از شستن پتو و حوله با لباسشویی باید خودداری کنید چون باعث تاب برداشتن دیگ و حتی خراب شدن قطعه بلبرینگ لباسشویی می شود در عین حال باید نسبت به جدا کردن لباس های رنگی در لباسشویی اقدام کنید و در صورت قاطی شدن رنگ لباس در لباسشویی برای اینکه به حالت اولیه برگردند باید از چای سبز، جوش شیرین، قرص آسپرین و… استفاده کنید و دقت داشته باشید که با جدا کردن لباس ها، شستشوی لباس رنگی با آب سرد و انتخاب برنامه شستشوی مناسب باعث جلوگیری از بروز این مشکل شوید.
روش های جلوگیری از قاطی شدن رنگ در ماشین لباسشویی
در زمان استفاده از ماشین لباسشویی احتمال بروز انواع مشکلات چون کار نکردن خشک کن، چروک شدن لباس در لباسشویی و البته قاطی شدن رنگ لباس در لباسشویی وجود دارد که با انجام وارد زیر می توانید باعث جلوگیری از قاطی شدن رنگ لباس ها شوید.
- از خشک کردن لباس های رنگی خودداری کنید.
- از گذاشتن لباس ها در آب خیلی داغ خودداری کنید چون باعث آسیب جدی به الیاف لباس های رنگی می شود و باید از کمترین درجه حرارت برای این لباس ها استفاده کنید.
- از شستن لباس های رنگی تا حد امکان خودداری و در صورت شستن یک سری موارد رعایت کنید.
💡حتما بخوانید: علت تمیز نشستن ماشین لباسشویی
” آی بک امداد ”
آماده سرویس و پشتیبانی سریع خدمات و تعمیرات سیار در محل و منزل شماست . هر گونه تعمیرات یخچال و تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تعمیرات تلویزیون ، تعمیرات کولر های آبی و گازی ، و لوازم خانگی برقی و تعمیرات لوازم برقی و تاسیساتی منزل ، و خدمات لوله کشی و سایر خدمات و تعمیرات برقی و مکانیکی منزل و محل کار خود را به ” آی بک امداد ” بسپارید . به منظور تماس و ارتباط با کارشناسان و تعمیرکاران و ارائه راهنمایی و مشاوره و اعزام تعمیرکار فوری ، با شماره تماس فوری ☎️ ۰۹۱۲۰۲۸۳۴۲۲ و سایر شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل نمایید .
جدا کردن لباس ها براساس رنگ ها
برای اینکه در زمان شستشوی لباس داخل لباسشویی رنگ های آنها قاطی نشود حتما لباس های تیره را از سفید جدا و داخل دیگ انجام دهید و لباس هایی مشابه را داخل دیگ بگذارید تا با قاطی شدن رنگ لباس در لباسشویی مواجه نشوید.
💡حتما بخوانید: چقدر لباس داخلی لباسشویی بریزیم؟
استفاده از تثبیت کننده رنگ
یکی دیگر از روش های جلوگیری از قاطی شدن رنگ لباس در لباسشویی این است که داخل آن ماده تثبیت کنده رنگ بگذارید.
مانع سایش لباس ها شوید
یکی دیگر از مواردی که باعث می شود که رنگ لباس ها داخل دیگ لباسشویی قاطی شود سایش لباس ها است از این رو اگر دکمه، زیپ دارند این لباس ها از داخل بچرخانید و در ادامه داخل دیگ لباسشویی بگذارید.
استفاده از آب ولرم و یا سرد برای شستشو
یکی از دلایلی که باعث می شود رنگ لباس ها داخل لباسشویی قاطی شود داغ بودن آب است که برای جلوگیری از این کار میتوانید درجه حرارت آب لباسشویی را روی عدد ۳۰ تنظیم کنید تا شستشو با آب سرد انجام شود و با مشکل قاطی شدن رنگ لباس در لباسشویی مواجه نشوید.
چگونه رنگ لباس را برگردانیم؟
زمانی که به هر دلیلی یا سهل انگاری شما در جدا کردن لباس های تیره و روشن، افزایش درجه دمای آب و سایش لباس ها رخ داد برای اینکه رنگ لباس ها به حالت اولیه بر گردانید کافیه موارد زیر انجام دهید.
- شستن مداوم لباس ها
- استفاده از سرکه
- تاثیر جادویی چای سبز
- استفاده از آسپرین
- مصرف جوش شیرین
- استفاده از نمک
نحوه برگرداندن رنگ لباس سفید و مشکی
در صورتی که رنگ لباس شما سفید و مشکی بوده است و رنگ آنها از بین رفته است برای اینکه به حالت اولیه بر گردانید می توانید از روش های زیر استفاده کنید.
- شستن مداوم لباس : با چند بار شستن لباس خیس که رنگی شده است می توانید رنگ آنرا برگردانید.
- استفاده از سرکه : به منظور از بین رفتن لکه های روی لباس سفید می توانید یک یا دو لیوان از سرکه سفید را با مواد شوینده قاطی و آنرا داخل لباسشویی بریزید و آنرا روشن کنید.
- تاثیر جادویی چای سبز : با شستن ۱۵ دقیقه لباس ها داخل آب سرد و در ادامه گذاشتن داخل یک تابه آب داغ با دو سه فنجان چای سبز و صبر کردن برای بیست دقیقه این مشکل رفع خواهد شد.
- استفاده از آسپرین : با له کردن ۱۶ عدد قرص آسپرین داخل یک تابه پر از آب و گذاشتن نیمه ساعته لباس داخل تابه و خیس خوردن و شستن با مواد شوینده معمولی مشکل رفع خواهد شد.
- مصرف جوش شیرین: با مخلوط یک لیوان جوش شیرین با چهار لیتر آب و گذاشتن لباس داخل آن به مدت چند دقیقه و شستن لباس مشکل حل خواهد شد.
- استفاده از نمک : با مخلوط مقداری جوش شیرین، پودر لباسشویی و نمک و آب و خیس خوردن لباس داخل آن و شستن با این محلول رنگ لباس به حالت اولیه بر می گردد.
چگونگی برگرداندن رنگ لباس رنگی
چناچه می خواهید که رنگ لباس رنگی خود را به حالت اولیه بر گردانید می توانید از دو روش زیر استفاده کنید.
- استفاده از سفید کننده های مبتنی بر اکسیژن
- مصرف چای سبز