وظایف و مسئولیت های جوشکاران

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

شغل جوشکاری کاملا پر اهمیت است و در تمام صنایع مورد استفاده قرار می گیرد از این رو برای بالا بردن کیفیت جوش باید یک سری مربیان جوشکاری آموزش داه شود تا بتوانند به درستی کار جوشکاران را نظارت کنند و باعث بهبود کار جوش فلزات و تسریع روند کاری هر کارگاه و کارخانه شوند. به طبع هر مجموعه ای از کارمندان یک اداره باید دارای یک کارفرما و مدیر باشند تا بتوانند به کار آنها نظم دهد و این مورد در باره جوشکاران صدق می کند که سرپرست جوشکار با دانستن وظایف خود و اطلاع از وظایف جوشکاران باعث بهبود و تسریع کار خواهد شد. در هر کارگاه و کارخانه ای مسلما وظایف و مسئولیت های جوشکاران متفاوت است اما آنچه مشهود است که تنها زمانی در کار و پروژه خود موفق خواهید شد که جوشکاران صلاحیت تایید داشته باشند و مهارت و تخصص بالای آنها باعث بالا بردن کیفیت جوش و اتصالات فلزات خواهد شد.

آموزش جوشکاری و تایید صلاحیت جوشکاران

با اینکه تمام مردم با توجه به افزایش دستمزد و حقوق جوشکاری به این شغل روی می آورند اما خطرات شغل جوشکاری زیاد است و در صورتی که نکات ایمنی رعایت نشود منجر به آسیب جوشکاران خواهد شد. یک جوشکار ماهر با داشتن مهارت و تخصص بالا باعث افزایش کیفیت جوش و کاهش عیوب جوش می شود و در عین حال جوشکار با تجربه کاری بالا با نظارت بر کار جوشکاران باعث می شود کار جوشکاری مجموعه با سرعت بالاتری پیش رود. یک سرپرست جوشکار باید ابتدا تایید صلاحیت جوشکاران را دریافت کند و در عین حال تمام دستورالعمل های جوشکاری و نکات ایمنی به آنها گوشزد کند.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

آموزش مربیان جوشکاری داخل شرکت

یک شرکت و کارخانه در صورتی که مربی جوشکار حرفه ای و با سابقه و تجربه بالا داشته باشد به راحتی می تواند مجموعه ای خوب تشکیل دهد و در عین حال با توجه وظایف و مسئولیت های جوشکاران باعث تسریع کار با کیفیت بالای جوش شود. وظیفه مربی جوشکار به شرح زیر است.

  • علاوه بر آموزش به جوشکاران تازه کار باید صلاحیت کاری آنها را برای کار در کارگاه و کارخانه ها تایید کند تا استخدام و شروع به کار کنند.
  • یک مربی جوشکار باید همیشه در زمینه دانش جوشکاری به روز باشد و جوشکاران زیر دست خود را توجیه کند.
  • در زمان بروز هر گونه مشکل فنی در جوشکاری باید آنها را برطرف کند.
  • بعنوان یک دست راست سرپرست جوشکار باید در هر زمان و هر کجا کار کند.
  • کمک به حفظ برنامه تایید صلاحیت جوشکاران شرکت

وظایف و مسئولیت های جوشکار

همانطور که گفتیم تمام وظایف و مسئولیت های جوشکاران هر شرکت، کارگاه و کارخانه به مانند یک نیست و متفاوت است و براساس شرایط کاری و زمینه فعالیت شرکت و الزمات صنعت تمام وظایف آنها تغییر خواهد کرد. به طور کلی وظایف و مسئولیت های جوشکاران به شرح زیر است و باید حتما آنها را بدانند.

  1. اجرای مشخصات مستند
  2. اجرای روش کار و توالی جوشکاری
  3. اجرای دستورالعمل جوشکاری
  4. انجام فرایند جوشکاری
  5. بازرسی و تضمین کار بر اساس استانداردهای مهارتی
  6. انجام دوباره کاری مورد نیاز
  7. ثبت و گزارش مواردی که از دستیابی به خروجی با کیفیت و کمیت برنامه ریزی شده ممانعت نموده است.
  8. اجرای برنامه نگه داری پیشگیرانه
  9. انجام فعالیت های بهبود مستمر
  10. اجرای الزامات ایمنی و بهداشت

لزوم حمایت از جوشکاران

یک مربی و سرپرست جوشکار باید به خوبی از جوشکاران خود حمایت کند و باعث پیشرفت کار و پروژه کاری جوشکاری شود در غیر اینصورت دچار مشکل می شوند. به طبع کسی می تواند به عنوان سرپرست جوشکار موفق باشد که بر کار تمام جوشکاران نظارت داشته باشد و وظایف و مسئولیت های آنها را شرح دهد و با آنها صحبت کند تا بدانند که وظیفه هر کدام از آنها در بهبود و تسریع پروژه کاری چقدر تاثیر گذار است.

یکی از راههای کاهش هزینه جوشکاری، حمایت از جوشکاران و آموزش آنها و اینکه شما یک مجموعه جوشکاران با مهارت و تخصص بالا و در عین حال پر تلاش داشته باشید که برای کار خود ارزش قائل هستند.

افزایش دستمزد و حقوق جوشکار اگر همراه با شرکت ندادن آن در جزییات پروژه نباشد قطعا منجر به شکست می شود و شما خسارات مالی زیادی را خواهید دید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *