راهنمای خرید اولین دستگاه جوشکاری

📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

اگر قصد جوشکاری روی فلزات مختلف دارید باید بدانید که بغیر از مهارت کافی و لازم حتما بهترین وسایل جوشکاری اعم از دستگاه جوش را داشته باشید. از این رو بسته به نوع فرآیند جوشکاری که می خواهید انجام دهید باید اقدام به خرید بهترین دستگاه جوشکاری کنید اما در این بین خواندن راهنمای خرید می تواند به شما کمک کند که یک خرید راحت و عالی داشته باشید. بغیر از اینکه خرید اولین دستگاه جوشکاری رعب آور و ترسناک نیست در عین حال باید به این نکته توجه کنید که هر دستگاه جوشی قابلیت استفاده و جوشکاری تمام فلزات را ندارد.

دستگاه جوش چیست؟

به عملیات جوش زدن و اتصال دو فلز با اعمال گرما و سیم جوش مصرفی جوشکاری گفته می شود که در روش های مختلفی وجود دارد. یکی از مهمترین وسایل جوشکاری، دستگاه جوش است که از لحاظ تکنولوژی بهترین آنها از نوع دستگاه جوش اینورتری است که وزن کمتر نسبت به ماشین های جوشکاری قدیمی دارد و در عین حال میزان مصرف برق آن کمتر است و با افزایش توان انرژی همراه است.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

بهترین راه شروع جوشکاری

کسانی که به تازگی وارد شغل جوشکاری شده اند باید بدانند که بغیر از درآمد، دستمزد و حقوق بالای جوشکاران این شغل خطرات زیادی به همراه دارد و باید از خود مراقبت کنند. در این بین رایج ترین روش های جوشکاری برای افراد مبتدی به صورت جوشکاری قوس الکتریکی با سیم جوش مصرفی (GMAW / MIG – MAG) است. که در زمان جوشکاری درز اتصال با سیم جوش پر می شود و دو فلز پایه به هم جوش  می خورد.

اغلب  دستگاه های جوشکاری GMAW / MIG-MAG را با اتصال به پریز برق کار می کند و به سرعت فرآیند جوشکاری را آغاز می کند. کسانی که تازه کار و مبتدی هستند باید به خوبی از دستگاه جوش نگهداری کنند و برای جوش خودن با کیفیت فلزات حتما پیش از شروع جوشکاری به تنظیم دستگاه جوش بپردازند.

انتخاب مسیر صحیح

در صورتی که میخواهید به صورت حرفه ای وارد شغل جوشکاری شوید باید در آموزشگاه های حرفه ای مهارت جوشکاری را ببینید که البته امروزه به صورت آنلاین آموزش جوشکاری انجام می شود که باعث می شود هر کسی در هر جایی از کشور توانایی نگاه شرکت در کلاس ها را داشته باشد.

راهنمای خرید اولین دستگاه جوشکاری

اگر تازه وارد شغل جوشکاری شده اید و یا اینکه برای مصارف خانگی قصد خرید دستگاه جوش دارید باید به یک سری نکات و موارد در هنگام خرید توجه کنید که به آنها خواهیم پرداخت.

بودجه تخصیص داده شده

اولین موضوع میزان  بودجه ای است که برای خرید دستگاه جوش باید کنار بگذارید، مسلما هر چقدر بودجه بیشتری  داشت باشید دستگاه جوش بهترین می توانید بخرید.

سهولت کاربری

خیلی مهم است که دستگاه جوش ساده ای بخرید تا به سادگی توانایی کار کردن با آنرا داشته باشید.

قابلیت حمل

یک دید اشتباه که در افراد مبتدی وجود دارد این است که هر چقدر که دستگاه جوش بزرگتر باشد تجهیزات بیشتری دارد در صورتی که این دیدگاه کاملا اشتباه است. پس اگر حمل و نقل راحت دستگاه برای شما خیلی مهم است حتما به خرید کوچکترین دستگاه جوشکاری روی بیاورید.

قابلیت اطمینان

بغیر از موارد بالا باید به خرید دستگاه جوشی روی بیاورید که قابل اطمینان باشد چرا که ممکن است مقطع از زمان کار زیادی با دستگاه جوش انجام دهید.

ولتاژ جوشکاری

در صورتی که پروژه کاری شما کوچک است و قصد جوش زدن فلزات با ضخامت پایین دارید دستگاه جوش با ولتاژ پایین بخرید اما اگر به جوشکاری مواد ضخیم می خواهید بپردازید حتما دستگاه جوشی با ولتاژ بالا بخرید.

حفاظت در برابر گرم شدن

دستگاه جوشی بخرید که در زمان تشخیص افزایش درجه حرارت به صورت خودکار خاموش شود.

چرخه کاری (Duty cycle)

هر دستگاه جوش یک چرخه کاری دارد که نسبت توان کاری دستگاه را نشان می دهد بعنوان مثلا دستگاه جوشی که به صورت میانگین ۷ الی ۱۰ دقیقه کار می کند چرخه کاری آن ۷۰ درصد است و طولانی تر شدن زمان روشن بودن قوس در زمان جوشکاری با دستگاه به معنای بالا بودن چرخه کاری است.

ظرفیت مواد

یکی دیگر از موارد در زمان خرید به ظرفیت مواد جوشکاری شده با دستگاه است پس باید به دنبال خرید دستگاه جوشی باشید که در بازه ای گسترده توانایی جوشکاری انواع و حداقل و حداکثر ضخامت مواد مصرفی را داشته باشد.

ایمنی در زمان جوشکاری را فراموش نکنید

در صورت خرید اولین دستگاه جوشکاری باید دقت داشته باشید که حتما نکات ایمنی را در نظر بگیرید و به پوشیدن لباس مناسب جوشکاری روی بیاورید.

۱-بازرسی دستگاه

قبل از شروع جوشکاری باید از سالم و خرابی دستگاه جوش مطمئن شوید.

۲-پاکیزه نگه داشتن محیط کاری

بی نظمی در کارگاه ها و تعمیرگاهها باعث می شود که در معرض انواع جرقه های جوشکاری قرار بگیرید از این رو باید تمام وسایل به صورت مرتب در جایی به دور از پاشش جوشکاری باشد.

۳-استفاده از وسایل ایمنی

به منظور جلوگیری از برق گرفتگی چشم و آسیب به پوست شما و آسیب باید کلاه ماسک و لباس جوشکاری استاندارد بپوشید.

در زمان جوشکاری با توجه به اینکه امکان بروز انواع عیوب جوش، پاشش جوشکاری وجود  دارد باید یک سری نکات ایمنی رعایت کنید.

برخی الزامات وسایل ایمنی به شرح ذیل است:

  • ماسک جوشکاری (محافظ صورت)
  • دستکش جوشکاری
  • لباس یا پیشبند جوشکاری
  • عینک ایمنی
  • گوشی ایمنی
  • کفش ایمنی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *