سازمان های بین المللی در صنعت جوشکاری

📖 زمان مطالعه : ۲ دقیقه ⏲️

صنعت جوشکاری در جهان اهمیت بالایی دارد چرا که در انواع مختلف چون کشتیرانی، ساخت و ساز، اسکلت فلزی ساختمان، صنعت خودرو سازی، اسکله و همچنین هوافضا جوشکاری وجود دارد از این رو خیلی مهم است که جوشکاری با استانداردهای لازم انجام شود. با توجه به اینکه برخی از استانداردهای ملی ممکن بود تداخل هایی به وجود بیاورد از این رو انواع سازمان های بین المللی در صنعت جوشکاری شامل فدراسیون اروپایی جوشکاری در سال ۱۹۴۵ و همچنین انستیتو بین المملی جوشکاری در سال ۱۹۴۸ تاسیس شد تا به فعالیت در زمینه های مرتبط چون بازرسی، طراحی، ایمنی، تایید اصطلاحات و… بپردازند و تمام آزمون های جوشکاری تحت نظر این دو سازمان بین المللی قرار گیرد.

فدراسیون اروپایی جوشکاری چیست؟

این سازمان اولین بار در سال ۱۹۴۵ با همکاری هشت کشور اروپایی به منظور برطرف کردن چالش های مرتبط به شغل جوشکاری انجام شد که آنرا European Welding Federation – EWF می نامند و هم اکنون دارای ۳۶ عضو است.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

انستیتو بین المللی جوشکاری

پس از اینکه سازمان فدراسیون اروپایی جوشکاری توانست باعث ساماندهی در صنعت جوشکاری شود از این رو به منظور هماهنگ کردن تمامی فعالیت های مختلف در صنعت جوشکاری سازمانی دیگر به نام انستیتو بین المللی جوشکاری International Institute of Welding – IIW در سال ۱۹۴۸ تاسیس شد. این سازمان توسط ۱۳ کشور به نام های  اتریش، اسپانیا، افریقای جنوبی، انگلستان، ایالات متحده امریکا، ایتالیا، بلژیک، دانمارک، سوئد، سوئیس، فرانسه، نروژ و هلند تاسیس گردید.

انستیتو بین المللی جوشکاری (IIW) بعنوان سازمانی غیر انتفاعی شناخته می شود که در آن متخصصان مختلف از صنایع، موسسات کوچک و بزرگ جهان در قالب ۲۵ واحد کاری به جمع آوری اطلاعات،تحقیقات، بررسی در صنعت جوشکاری می پردازند. در واقع در این سازمان بین المللی جوشکاری به بررسی در مورد زمینه های مختلف جوشکاری مواد، طراحی، بازرسی، ایمنی و سلامت، آموزش، تایید صلاحیت، اصطلاحات فنی و… پرداخته می شود.

فعالیت های مختلف سازمان انستیتو بین المللی جوشکاری

  1. بازنگری استاندارهای جوشکاری که قبلا توسط سازمان بین المللی استانداردسازی ISO منتشر شد.
  2. دادن انواع مجوز اخذ آزمون و صلاحیت به مراکز ملی مجاز که در آن می توان دوره جوشکاری و بازرسی دید و شروع به فعالیت کرد.

مراکز ملی مجاز ANB مکانی است که تحت نظر سازمان انستیتو قرار دارد و پس از طی کردن یک دوره آموزشی برای جوشکاران و بازرسان مجوز لازم داده می شود. در واقع در هر کشوری بسته به دستورالعمل هایی که از سوی انستیتو داده شده است یک سری موسسات و مراکز معتبر آموزش جوشکاری و بازرسی وجود دارد که به داوطلبان پس از اتمام دوره و در صورت قبولی مدرک بین المللی جوشکاری داده می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *