میزان مصرف برق دستگاه جوش اینورتر

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

تکنولوژی اینورتری در صنعت جوشکاری باعث تولید دستگاه های جوش با وزن سبک تر، افزایش توان خروجی و همچنین کاهش میزان مصرف برق دستگاه شد. در واقع بیشترین مشکل ترانس ها در گذشته مصرف برق زیاد آنها بود که باعث افزایش گرمای دستگاه جوش می شد و همین منجر به خرابی دستگاه جوش و داغ شدن کابل جوشکاری و به خطر افتادن سلامت جوشکار می شد. امروزه دستگاه های جوش اینورتری به راحتی به جوشکار این امکان را می دهد که از برق شهری برای تامین برق دستگاه استفاده کند و همچنین از بیشترین توان خروجی دستگاه بهره مند شود چرا که با کاهش حرارت در حین کار کردن با دستگاه جوش اینورتر نسبت به دستگاه های قدیمی همراه است و البته که وزن سبک آن نیز ویژگی برتر این دستگاه به شما می آید. حتی اگر میزان مصرف برق دستگاه جوش اینورتر نسبت به دستگاه های قدیمی کمتر است اما باید توان مصرفی آنرا بدانید تا از فیوز یا کلید مینیاتوری مناسب در محل کار خود استفاده کنید.

توان برق مصرفی دستگاه جوش های اینورتر

در هنگام خرید دستگاه جوش علاوه بر اینکه باید به قیمت، چرخه کاری و وزن آن توجه کنید باید به دقت میزان مصرف برق مصرفی دستگاه جوش را که روی جدول مشخصات آن یعنی پشت دستگاه اطراف فن و یا زیر آن درج شده است نگاه کنید. اطلاع از میزان توان مصرفی برق دستگاه جوش از این جهت مهم است که در صورت کار طولانی مدت با دستگاه در کارگاه باید فیوز یا کلید مینیاتوری مناسب را تهیه کنید و اگر برای تامین برق دستگاه جوش نیاز به موتور برق یا ژنراتور دارید با توجه به میزان برق مصرفی دستگاه اقدام به تهیه یا خرید موتور جوش یا ژنراتور کنید.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

برای محاسبه توان مصرفی برق دستگاه جوش نیاز به دانستن دو مشخصه ولتاژ و جریان مصرفی است. ولتاژ ورودی دستگاه جوش با توجه به اینکه از برق شهری استفاده می شود ۲۲۰ ولت است و در عین حال آمپر مصرفی دستگاه به میزان جریان خروجی آن بستگی دارد که حداکثر بین ۳۵ الی ۵۰ آمپر است.

محاسبه حداکثر توان مصرفی اینورتر جوشکاری

ولتاژ و جریان مصرفی دستگاه جوش اینورتر دو مشخصه برای تعیین توان مصرفی دستگاه جوش است که در این بین باید از Vin x Iin = Pin استفاده کنید. به عنوان مثال اگر دستگاه جوش ۲۰۰ آمپر باشد و میزان جریان مصرفی دستگاه نیز ۴۰ آمپر باشد کافیست این دو را در هم ضرب کنیم تا میزان توان مصرفی دستگاه جوش به دست آید.

۲۲۰ * ۴۰ = ۸۸۰۰ وات یا ۸/۸ کیلو وات

اهمیت به دست آوردن توان مصرفی دستگاه جوش

انواع دستگاه جوش اینورتری در بازار وجود دارد که با توجه به روش و فرآیندهای جوشکاری قیمت آنها متفاوت است. برخی اقدام به خرید دستگاه جوش برای انجام کارهای خانگی می کنند در صورتی که برخی برای کارگاه تولیدی این دستگاه جوش را می خرند که با توجه به کار طولانی مدت با دستگاه باید یک فیوز یا کلید مینیاتوری مناسب برای آن فراهم کرد. البته اگر جوشکاری در مکانی انجام شود که برق شهری وجود نداشته باشد و نیاز به موتور جوش یا ژنراتور باشد باید برای تهیه آنها نیاز به دانستن توان مصرفی دستگاه جوش است.

  1. به منظور نصب فیوز یا کلید مینیاتوری مناسب در محل کار
  2. برای تامین برق دستگاه جوش اگر نیاز به موتور جوش یا ژنراتور است باید توان مصرف برق دستگاه جوش را بدانید.

 

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

2 دیدگاه برای “میزان مصرف برق دستگاه جوش اینورتر

  1. کورش گفته:

    چرا در مشخصات دستگاه جوش اینورتر تکفاز نوشته جریان ورودی ۶۳آمپر ولی روی دوشاخ دستگاه نوشته ۱۶آمپر؟!وقتی قراراست ۶۳آمپر برق وارددستگاه شود و دستگاه نیازبه ۶۳آمپر برق دارد،دوشاخ اجازه ورود حداکثر۱۶آمپر برق رابه دستگاه نمیدهد!؟جوش دستگاه بیکیفیت نمیشود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *