اصولی که درباره جوشکاری سیار باید بدانید

جوشکاری سیار
📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

فرآیند جوشکاری برای اتصال فلزات و غیر فلزات به روش های مختلف انجام می شود که در آن جوشکار علاوه بر داشتن مهارت و تجربه کافی، رعایت نکات ایمنی باید از بهترین لوازم و تجهیزات جوشکاری استفاده کند تا کار به خوبی انجام شود و شاهد کمترین عیوب جوش باشید. جوشکاری در صنایع مختلف از جمله کشتیرانی، نظامی، هوا فضا و به خصوص در ساخت و ساز  استفاده می شود و بیشتر مردم این فرآیند را برای ساخت می دانند در صورتی که برخی کارهای جزئی چون جوشکاری چهارچوب درب فلزی و ضد سرقت، پایه کولر و مواردی از این دست توسط جوشکاری سیار انجام می شود که در این مقاله به بررسی مزایا و معایب این شغل و قیمت آن خواهیم پرداخت.

جوشکاری سیار چیست؟

علاوه بر کارهای ساخت و ساز و صنایع مختلفی که جوشکاری در آن تاثیر دارد در این بین یک سری کارهای جزئی و خرده کاری وجود دارد که توسط جوشکار سیار شهر شما انجام می شود. کسی که به جوشکاری سیار مشغول است از تجربه  و مهارت کافی در زمینه جوشکاری برخوردار است و با در دست داشتن دستگاه جوش و سایر وسایل جوشکاری به این حرفه مشغول است. از مزایای جوشکاری سیار برای مردم این است که همیشه در دسترس هستند و البته حمل و نقل دستگاه جوشکاری با خودرو انجام می شود و برخی از جوشکاران از کوچکترین دستگاه جوش اینورتر برای کارهای جوشکاری خرده کاری استفاده می کنند.

مهمترین موردی که باید در جوشکاری سیار مد نظر قرار گرفته شود آماده سازی فلز برای جوش خوردن است چرا که باید جوشهای طولانی مدت بزنید تا بعد از چند وقت ترک نخورد. چرا که ترک جوش می تواند باعث آسیب زدن به برخی از افراد شود و برای از بین بردن رنگ، زنگ فلز باید از دستگاه فر با چرخ های سیمی و دیسک های رزینی استفاده شود.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

مزایای جوشکاری سیار

همانطور که اشاره شد شغل جوشکاری سیار یک سری مزایا دارد که شامل موارد زیر است.

  • سفارشی سازی
  • انعطاف پذیری
  • راحتی
  • دسترسی گسترده به جوشکار

سفارشی سازی

از جمله خدمات جوشکاری سیار رفع مشکلات و ایجاد راه حل بداهه است که بتواند در آخر با کیفیت بالای جوشکاری نیاز مشتری را برآورده کند.

انعطاف پذیری

با اینکه دستمزد و حقوق جوشکاری در کارگاهها و تاسیسات به صورت ماهیانه است و خیال شما از بیکار نبودن و بیمه جوشکاری راحت است اما باید به صورت مرتب و منظم روزانه تعداد ساعاتی را کار کنید در صورتی که برای جوشکاری سیار این ساعت کاری دست خودش است و بسته به سفارشی که دریافت می کند می تواند به سود خوبی برسد. به خصوص اینکه قیمت جوشکاری سیار با توجه به کارهای خرده  کاری که هر کسی انجام نمی دهد سود خوبی برای جوشکار به همراه دارد.

راحتی

در جوشکاری سیار فرد وسایل و تجهیزات سنگین را بر نمی دارد و  فشار کمتری به آن وارد می شود با این حال خطرات شغل جوشکاری از جمله برق گرفتگی چشم، گاز و دودهای جوشکاری و…برای جوشکار سیار نیز وجود دارد که با رعایت نکات ایمنی برطرف می شود.

دسترسی گسترده

همانند شغل های خدماتی چون کلیدسازی جوشکاری سیار نیز کاملا در دسترس است و امکان استخدام آن وجود دارد.

تفاوت بین ساخت و جوشکاری چیست؟

فرآیند جوشکاری شامل اتصال بین فلزات و غیر فلزات به روش های مختلف است در صورتی که ساخت در کارگاهها رخ می دهد و مشتری ترجیع می دهد بر روند کار جوشکار نظارت داشته باشد اما در جوشکاری سیار فرآیند جوشکاری در محل انجام می شود و نیازی به کار کردن در کارگاه نیست.

انواع متداول روش های جوشکاری

  • جوشکاری قوس دار شامل Mig & Tig
  • جوشکاری گاز Oxyfuel
  • جوشکاری با چوب
  • جوشکاری مقاومتی
  • جوشکاری حالت جامد

قیمت و هزینه جوشکاری سیار در محل

بسته به فلزی که جوش داده می شود مسلما قیمت آن متفاوت است و در صورتی که یکی از اصول برآورد قیمت جوشکاری براساس میزان کیلویی استفاده شده فلز است در صورتی که برای جوشکاری سیار حتی  هزینه بر اساس ساعت است و حتی برخی از جوشکاران سیار ساعتی ۸۰ الی ۱۲۰ پوند در می آورند. در این بین نیز برخی اوقات حتی کار جوشکاری کمتر از یک ساعت است و به خاطر خرده کاری به صورت کنترات یک مبلغی توافقی بین مشتری  و جوشکار قبل از شروع فرآیند بسته می شود.

معایب جوشکاری سیار

بغیر از مزایایی که در این شغل وجود دارد و سود خوبی برای جوشکار به همراه دارد یک سری معایب و نقاط منفی به همراه دارد که شامل موارد زیر است.

هزینه راه اندازی

با اینکه در جوشکاری سیار نیازی به اجاره کردن مغازه و دکان و کارگاه ندارید و ارزان تر از آن می باشد اما نیاز به سرمایه اولیه برای خرید دستگاه جوشکاری اینورتر، دستگاه فرز و… دارید.

 نیاز به تجهیزات کامل

برای جوشکاری باید بهترین وسایل جوشکاری را به همراه داشته باشید و در صورتی که دستگاه جوش بزرگ است باید کامیون برای حمل تجهیزات داشته باشید و در عین حال علاوه بر آن مجوز جوشکاری داشته باشید که شامل داشتن مدرک جوشکاری است.

سرمایه ذخیره

در جوشکاری سیار همانطور که ساعت کاری دست شما است و راحت هستید اما برخی اوقات ممکن است بیکار شوید از این رو باید سرمایه ذخیره برای ادامه فعالیت داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *