روشن نشدن یخچال از مشکلات رایج است که به خاطر قطعی برق و خرابی پریز برق، دوشاخه، کابل و محافظ برق ممکن است رخ دهد که به آن خرابی قطعات برد و کمپرسور باید اضافه کرد برای رفع این مشکل و ایرادات دیگر چون بسته نشدن درب یخچال، سر و صدای زیاد و…و برای تعمیر یخچال در سهروردی تهران از منطقه ۷ کافیه با شماره آی بک امداد تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید.
رفع مشکلات و ارورهای مختلف یخچال با آی بک امداد
احتمال خرابی قطعات اصلی یخچال چون کمپرسور، فن، ترموستات، سنسور محیطی و حتی خرابی یخساز، قطعات سیستم دیفراست و نشتی گاز و…وجود دارد که برای دستگاه یخچال شما مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت که با مشاهده هر کدام از مشکلات زیر برای رفع آنها و تعمیر یخچال در محله سهروردی تهران کافیه تماس بگیرید.
- خاموش شدن نمایشگر
- یخ و برفک زدن یخچال
- یخ زدن لوله های پشت یخچال
- داغ کردن موتور و بدنه یخچال
- ارور F3 یخچال نوفراست اسنوا مدل ۸۱۰
- ارور F2 یخچال فریزر هیمالیا
- یکسره کار کردن یخچال
- ارور FF یخچال ساید بای ساید ال جی
- بسته نشدن درب یخچال
- پخش بوی بد
- و…..
علت کار نکردن یخساز یخچال بوش
خرابی قطعات محرک و سوئیچ، مارپیچ و پدال و اهرم یخساز یخچال از دلایل بروز مشکل است که برای تعمیرات یخچال در سهروردی تهران کافیه تماس بگیرید.
سرویس و تعمیر آبسردکن در محله سهروردی تهران
هر مشکل و ایرادت آبسردکن صنعتی، ایستاده، رومیزی، تک منظوره، دو منظوره، مخزن دار، یخچال شما در برند ومارک آلونی، ایستکول، گاسونیک، هیوندای و…توسط تعمیرکار آی بک امداد تعمیر می گردد. با مشاهده مشکلات زیر با ما تماس بگیرید.