انتخاب یک دستگاه جوش مناسب

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

اعمال گرما زیاد به دو فلز برای ذوب شدن آنها و پر کردن حوضچه فلزات با مواد پر کننده همچون الکترود و سیم جوش شرط لازم در فرآیند جوشکاری است که توسط دستگاه جوش تامین می گردد. در واقع مهمترین وسیله جوشکاری را دستگاه جوش تشکیل می دهد که با توجه به نوع و فرآیند و سبک جوشکاری مدل های مختلفی در بازار موجود است. البته برای خرید یک دستگاه جوش مناسب شما باید با توجه به روش جوشکاری و نوع پروژه کاری خود باید بهترین دستگاه جوشکاری را انتخاب کنید که در این مقاله به معرفی چهار دسته از آنها خواهیم پرداخت.

انواع کاربرد هاى دستگاه هاى جوش اینورتر

تکنولوژی اینورتر باعث پیشرفت در صنعت جوشکاری شده است چرا که دیگر مثل گذشته نیاز به دستگاه جوش غول پیکر با وزن بالا نیست که بیشتر توان مصرفی برق آن صرف گرم شدن قطعات دستگاه جوش می شد. امروزه با خرید دستگاه جوش اینورتری می توانید از بیشترین توان تولید دستگاه بهره مند شوید و همچنین با توجه به وزن سبک آنرا به راحتی به محل کار خود ببرید. البته در هنگام خرید دستگاه جوش اینورتری شما باید به معیارهای زیر توجه کنید.

  • duty cycle
  • سیستم تهویه
  • قدرت خروجى
  • سایز کیس
  • تعداد و ظرفیت قطعات

با توجه به مشخصات بالا و بسته به نوع فرآیند جوشکاری انواع دستگاه جوش اینورتری در بازار موجود است که به طور کلی به چهار دسته زیر تقسیم می شوند.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

  • دسته کاربردهاى خانگى
  • دسته کاربرد هاى سبک
  • دسته کاربرد هاى نیمه سنگین
  • دسته کار برد هاى سنگین یا صنعتى

١- دستگاه هاى جوش اینورتر با کاربرد هاى خانگى :

این نوع از دستگاه های جوشکاری بیشتر برای کارهای کوچک و جزیی استفاده می شوند و با توجه به وزن و اندازه کوچک به راحتی می توان آنرا با خود حمل کنید و بیشتر در جوشکاری سیار مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع دستگاه های جوشکاری راندمان پایینی دارند و برای جوشکاری طولانی مدت دستگاه مناسبی نیستند چرا که خروجی آمپر آنها بین ۱۲۰ الی ۱۴۰ آمپر است.

٢- دستگاه هاى جوش اینورتر با کاربرد هاى سبک :

دستگاه های جوشکاری با محدوده آمپر ۱۴۰ الی ۱۷۰ آمپر بیشتر برای کارهای سبک همچون نصب تابلو، مکانیک های خودرو و کسانی که در کار نصب کولر هستند استفاده می شوند. این مورد از دستگاه های جوشکاری خروجی آنها تنها تا الکترود ۳ است.

معیارهاى تأثیر گذار بر کاربرد دستگاه جوش اینورتر

به منظور خرید دستگاه جوش شما علاوه بر وزن دستگاه جوش باید به میزان توان دستگاه، چرخه کاری، سیستم تهویه و همچنین قدرت خروجی دستگاه جوش توجه داشته باشید تا بهترین دستگاه جوش را بخرید.

‏١- duty cycle یا نسبت کار در زمان در دستگاه جوش:

چرخه کاری دستگاه جوش یک مشخصه کلی برای دستگاه جوشکاری است که به دمای داخلی آن ارتباط مستقیم دارد و دمای داخلی نیز یک معیار کلی بر کیفیت قطعات، هماهنگی ظرفیت قطعات با خروجی و البته سیمکشی های داخلی و… است.

٢-سیستم تهویه

دستگاهی که سیستم خنک کنندگی داشته باشد با توان بیشتر کار می کند که شامل قطعاتی چون قدرت فن،  هیتسینک ها است.

٣- قدرت خروجی دستگاه جوش

این مشخصه با اینکه روی دستگاه جوش به صورت اعداد ارقام نوشته شده است اما به صورت دقیق نیست و شما توسط آمپر متر می توانید قدرت دقیق دستگاه جوش را بسنجید.

۴-سایز کیس دستگاه جوش تکفاز

با توجه به کار جوشکاری و همچنین نوع فلزات برای جوش زدن و میزان پروژه کاری خود باید از دستگاه جوش با وزن سبک استفاده کنید. به عنوان مثال کسی که به شغل جوشکاری سیار مشغول است نمی تواند دستگاه جوشی با وزن سنگین و اندازه بزرگ انتخاب کند.

  • به منظور کارهای سبک و جزئی جوشکاری باید از دستگاه های جوش با وزن کمتر از ۵ کیلوگرم استفاده کنید که به آنها دستگاه جوش خانگی می گویند.
  • برای جوشکار های سیار نیاز به دستگاه جوشی با وزن متوسط یعنی ۷ کیلوگرم دارید که سه برد دارد.
  • دستگاه جوش ها به وزن ۸ الی ۹ کیلوگرم نیز قدرت بیشتری دارند که بیشتر برای رابیزکارها هستند.
  • دستگاه جوش های بزرگ که ۲۵۰ الی ۳۱۵ آمپر آنهاست بیشتر به منظور جوشکاری اسکلت فلزی ساختمان استفاده می شوند.

 

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *