انواع جوشکاری مدرن

📖 زمان مطالعه : ۲ دقیقه ⏲️

به منظور اتصال انواع فلزات و غیر فلزات از جوشکاری استفاده می شود که انواع مختلفی از آن وجود دارد و به طور کلی به دو حالت ذوبی و جامد وجود دارد. البته این را بگوییم که جوشکاری فلزات و غیر فلزات به صورت دائمی است و قابلیت جدا کردن دو فلز یا غیر فلز وجود ندارد مگر اینکه از دستگاه فرز برای برش آنها استفاده کنید. با استفاده از انواع جوشکاری مدرن چون زیرآب، قوس الکتریکی که معمول ترین روش است و حتی جوشکاری با برق و گاز می توان دو فلز و غیر فلز را به هم متصل کرد که البته نیاز به بهترین وسایل و تجهیزات جوشکاری است.

انواع جوشکاری مدرن

شغل جوشکاری یکی از مشاغل فنی است که یک جوشکار با استفاده از روش های مختلف و داشتن وسایل و تجهیزات عالی می تواند دو فلز یا غیر فلز را به هم متصل کند. البته به حالت ذوبی یعنی ذوب فلزات پایه و پر کردن حوضچه با الکترود و سیم جوش یا استفاده از حالت جامد که با اعمال حرارت یا فشار عملیات جوش و اتصال انجام می شود. به صورت کلی انواع جوشکاری شامل موارد زیر است.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

  1. جوش قوس الکتریکی (برای ذوب کردن فلز)
  2. نقطه جوش
  3. جوشکاری فلزات رنگین
  4. لحیم کاری
  5. جوشکاری به طریقه برق و گاز
  6. جوشکاری در زیر آب

دسته بندی فرایندهای جوشکاری

به منظور جوش دادن فلزات و غیر فلزات از دو نوع فرآیند جوشکاری زیر استفاده می شود که هر کدام از آنها مزایای خاص خود را به همراه دارند که به آن خواهیم پرداخت.

  • جوشکاری ذوبی (Fusion Welding)
  • جوشکاری حالت جامد (Solid State Welding)

جوشکاری ذوبی چیست؟

جوشکاری ذوبی (Fusion Welding)  به فرآیندی از جوشکاری گفته می شود که در آن فلز پایه ذوب می شود تا با مواد پر کننده پر شود و جوش ایجاد شود. از این روش برای اتصال انواع فلزات و حتی پلاستیک ها و سرامیک ها استفاده می شود و حتی به آن جوشکاری امتزاجی نیز گفته می شود.

مزایای جوشکاری ذوبی شامل چیست؟

  1. در طرح ها و موقعیت های مختلف امکان اتصال قطعات وجود دارد.
  2. به راحتی می توان از چند لایه جوش برای اتصال قطعات ضخیم استفاده کرد.

برخی از انواع جوشکاری ذوبی

  • فرایند جوشکاری با استفاده از شعله
  • فرایند جوشکاری قوس الکتریکی با الکترود روپوش دار
  • فرایند جوشکاری با گاز
  • فرایند جوشکاری با گاز آرگون
  • فرایند جوشکاری زیر پودری
  • فرایند جوشکاری پلاسما
  • فرایند جوشکاری کربن

جوشکاری حالت جامد

جوشکاری حالت جامد (Solid State Welding) را به نام جوشکاری غیر ذوبی می شناسند که در آن تنها از طریق حرارت یا فشار فلزات و غیر فلزات به هم متصل می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *