راهنمای خرید دریل

📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

یکی از مهترین ابزارهای ساختمانی دریل است که علاوه بر سوراخ کردن دیوار، چوب، فلز می توانید از آن برای باز و بسته کردن پیچ گوشتی استفاده کنید. البته بسته به نوع برقی یا شارژی با توجه به نوع کار انواع مختلفی از دریل در بازار موجود است که توجه به یک سری نکات در هنگام خرید می تواند باعث شود بهترین دریل را بخرید. اهمیت دستگاه دریل از آنجا زیاد است که علاوه بر  برقکاری در شغل های دیگر چون نجاری، تخریب ساختمان، بازسازی و…. مورد استفاده قرار می گیرد پس خرید بهترین دریل می تواند باعث شود شما سالیان زیادی از آن استفاده کنید.

دریل برقی یا شارژی کدامیک انتخاب کنیم؟

قطعا با توجه به نداشتن باتری در دریل برقی وزن آنها سبک است اما برای کار کردن نیاز به سیم سیار دارند با این حال اگر به دنبال خرید دریلی هستید که به راحتی امکان جابجایی آنرا داشته باشید و بدون نیاز به برق و سیم کار کند حتما دریل شارژی بخرید هر چند که باید دقت داشته باشید که قیمت دریل های قدرتمند شارژی خیلی از دریل های هم رده برقی بیشتر است.

از دریل شارژی به راحتی بدون نیاز به سیم سیار می توانید از دریل استفاده کنید. قطعا در هنگام خرید دریل شارژی باید به نوع باتری و مدت زمان نگهداری شارژ باتری توجه کنید.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

توجه داشته باشید که دریل های برقی توان مصرفی آنها وات است در صورتی که دریل شارژی برحسب ولتاژ سنجیده می شوند و عموما ولتاژ باتری های دریل شارژی بین ۱۲ تا ۲۰ ولت است.

چه چیزی را می‌خواهید دریل کنید؟

در صورتی که نیاز به ایجاد حفره ای بزرگ داخل یک دیوار سیمانی دارید بهتر است از نوع دریل برقی با سرعت پایین استفاده کنید حال اینکه اگر از این ابزار برای کار با مصالح مختلف چون چوب، پلاستیک و فلز می خواهید حتما از دریل چند سرعته استفاده کنید.

آیا می‌خواهید از دریل به جای پیچ‌گوشتی استفاده کنید؟

قطعا بسته شدن پیچ با دریل باعث افزایش سرعت کار در مشاغل مختلف می شود پس در این زمان باید از دریلی دو جهته با قالیت تنظیم سرعت یا گشتاور استفاده کنید که بغیر از بستن امکان باز کردن پیچ ها را داشته باشد.

انواع دریل

بسته به نوع استفاده شما از دریل برای سوراخ کردن چوب، دیوار خشک و حتی سیمان و یا تخریب بتن باید از انواع دریل استفاده کنید. چرا که هر کدام از دریل ها استفاده های مختلفی از جمله کندن بتن، باز و بستن پیچ، سوراخ کردن چوب، فلز و… را به همراه دارند که به آن اشاره خواهیم کرد.

۱-پیچ گوشتی برقی

انجام امورات منزل و باز و بستن پیچ گوشتی با این نوع دریل شارژی انجام می شود و به راحتی امکان سرهم کردن انواع قطعات چوب را به هم دارید. دقت داشته باشید که از این نوع پیچ گوشتی برقی نمی توان برای سوراخ کردن استفاده کرد.

۲-دریل پیچ‌بند

وسیله مناسب برای سوراخ کردن چوب، فلز و همچنین باز و بستن پیج که با تعویض مته می توانید این کار انجام دهید. شما با این وسیله کاربردی می توانید به ساخت قفسه، نصب آویز تابلو و حتی سر هم سازی وسایل منزل مشغول شوید.

۳-دریل چندکاره

این نوع دریل بغیر از تمام قابلیت های دریل پیچ بند حتی دارای مکانیزم چکشی است و به راحتی برای کار با سیمان و آجر از آن استفاده می شود.

۴-ایمپکت درایور

دریل ایمپکت درایور یک نوع از پیچ گوشتی برقی است با این تفاوت که به راحتی  بغیر از محکم کردن سر پیج و مهره می توانید از آن برای سوراخ کردن فلزات استفاده کنید.

۵-دریل چکشی

سوراخ کردن بتن، سیمان با دریل چکشی انجام می شود که نام دیگر آن دریل ضربه ای است و وسیله ای مناسب برای کارهای سنگین منزل و سایر کارها چون نصب قفسه و آبراه شیروانی با آن انجام می شود.

۶-دریل چکشی SDS

دریل‌های SDS همان دریل‌های چکشی است با این تفاوت که سخت ترین اجسام را می توانید با آن سوراخ کنید. کنده کاری بیشتر با این نوع دریل انجام می شود.

۷-چکش تخریب

اگر قصد تخریب بتن و خرد کردن آسفالت، آجر و بلوک های سیمانی دارید بهترین نوع دریل است که بغیر از آن برای حفر کانال و کندن کاشی نیز از آن استفاده می شود.

اجزای مختلف دریل

این ابزار دارای قسمت های مختلف است که به آن اشاره خواهیم کرد.

  • عمق‌سنج: با استفاده از این قطعه از سوراخ کردن بیش از حد سطح جلوگیری می کند
  • لامپ LED: با وجود این لامپ به راحتی امکان کار کردن در فضاهای تاریک را دارید.
  • دسته‌ی کمکی: ایمنی و دقت کار با دریل با دسته کمکی افزایش خواهد پیدا کرد.
  • عملکرد چرخش دو‌طرفه: دریل‌های پیچ‌بند مجهز به قابلیت چرخش دو طرفه هستند که به راحتی پیچ گوشتی یا مته را به عقب و جلو می برند.
  • سه‌نظام بدون آچار: با این قابلیت شما می توانید به سرعت مته را بدون نیاز به آچار عوض کنید.
  • تنظیم گشتاور/ تغییر کلاچ دریل
  • دنده
  • گیره‌ی نگه‌دارنده: امکان بستن دریل را به کمر شما می دهد.
  • سرعت: نشانه سرعت چرخش دریل است که برای بستن و سوراخ کردن مواد نرم چون چوب و… باید از دریل با سرعت پایین استفاده کنید و از دریل با سرعت بالا برای سوراخکاری سطوح سنگ هم چون سنگ استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *