انستیتو بین المللی جوشکاری

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

جوشکاری در صنایع مختلف جهان اهمیت مهمی دارد که شامل صنعت خودروسازی؛ کشتیرانی، انتقال نفت و گاز و ساخت و ساز ساختمانی و کارخانه های تولید اشاره کرد. در این بین مسلما اگر هر کشوری از یک سری قوانین و استانداردهای جوشکاری استفاده کند مسلما کیفیت جوش بالایی نخواهد داشت بنابراین سازمان های بین المللی جوشکاری پدید آمد. در این بین سازمان انستیتو بین المللی جوشکاری پس از فدراسیون اروپایی جوشکاری در سال ۱۹۴۸ توسط سیزده کشور تاسیس گردید که در این مقاله به شرح فعالیت ها، نحوه عضویت در این سازمان جوشکاری خواهیم پرداخت.

تاریخچه و ماموریت سازمان انستیتو بین المللی جوشکاری

با تشکیل سازمان فدراسیون اروپایی  جوشکاری (EWF) و در پی موفقیت این سازمان در صنعت جوش در محدوده اتحادیه اروپا سازمانی بین المللی در سطح جهان به نام انستیتو در سال ۱۹۴۸ توسط سیزده کشور شامل:  اتریش، اسپانیا، افریقای جنوبی، انگلستان، ایالات متحده امریکا، ایتالیا، بلژیک، دانمارک، سوئد، سوئیس، فرانسه، نروژ و هلند در شهر پاریس تاسیس گردید که در زمینه های مرتبط با جوشکاری از جمله مواد، طراحی، تایید صلاحیت و… به فعالیت می پردازند.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

فعالیت های سازمان انستیتو بین المللی جوشکاری

انستیتو بین المللی جوشکاری (IIW) بعنوان سازمان غیر انتفاعی و شامل بی از ۲۵ تیم کاری به فعالیت در زمینه های مختلف با شغل جوشکاری یعنی مواد، تایید صلاحیت، اصطلاحات فنی، طراحی، بازرسی جوش، ایمنی و سلامت؛ آموزش جوشکاری و… به فعالیت می پردازد. در این سازمان متخصصان مختلفی از صنایع، موسسات کوچک و بزرگ جهانی و دانشگاهی به مطالعه در زمینه های مختلف جوشکاری که به آن اشاره کردیم می پردازند. این سازمان حتی مقالات زیادی در مجله انستیتو با عنوان ” جوشکاری در جهان” به چاپ رسانده است.

حتی در دو الی سه دهه گذشته این سازمان بین المللی جوشکاری به تدوین و بازنگری استانداردهای جوشکاری که توسط سازمان ISO منتشر می شود پرداخته است و آنرا در سال ۱۹۸۹ بعنوان مرکز بین المللی استانداردسازی با جوشکاری معرفی کرده اند.

ساختار سازمانی آن به چه شکل است؟

این سازمان شامل مجمع عمومی است که از نمایندگان تمام کشورهای عضو تشکیل شده است و به طبع دارای ریس و اعضای هیات مدیره است.

تمامی امور روزانه این سازمان توسط دبیرخانه ای دائمی اداره می شود که وظیفه آن برقراری این سازمان با سایر سازمان های بین المللی چون سازمان جهانی استانداردسازی (International Organization for Standardization – ISO)، سازمان ملل متحد (United Nations – UN)، اتحادیه انجمن های بین المللی ( Union of International Associations – UIA) است.

عضویت در سازمان انستیتو

به منظور عضویت در این سازمان بین المللی جوشکاری تنها به دو نوع اصلی و وابسته است که تنها نهادهایی به عضویت اصلی این سازمان در می آیند که از لحاظ فنی ارتباط کاملی با جوشکاری داشته باشندو عضویت وابسته به نهادهایی داده می شود که در برخی از جنبه ها با سازمان انستیتو مرتبط هستند.

  • عضویت اصلی (Full Member)
  • عضویت وابسته (Associate Member)

در سال ۲۰۱۱ از سوی سازمان انستیتو گفته شده است که دارای ۵۵ عضو است.

ساختار نظام هماهنگ جهانی برای آموزش و تایید صلاحیت

از دوه دهه گذشته به این نتیجه رسیدند که تمام کارکنان جوشکاری باید تحت نظام هماهنگی آموزش ببینند و مدرک بین المللی جوشکاری بگیرند تا بتوانند در هر نقطه از جهان به شغل جوشکاری بپردازند از این رو سازمان انستیتو به اخذ  و انجام برخی از اصطلاحات توسط کشورهای خارج از اتحادیه اروپا در زمینه آموزش و تایید صلاحیت جوشکاری پرداخت که تا به سال ۲۰۰۷ توسط ۳۷ کشور جهان استفاده شد.

یک سری مراکز ملی مجاز در هر کشر براساس دستورالعمل های انستیتو اقدام به برگزاری دوره های آموزش جوشکاری و دادن مدرک بین المللی جوشکاری می کنند که در پایان سال ۲۰۰۸ این مراکز به ۳۹ عدد رسید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *