حفظ و نگهداری دستگاه های جوش اینورتر

📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

تکنولوژی اینورتر در صنعت جوشکاری باعث شده است که امروزه دستگاه های جوش به وزن سبک ببینیم و به راحتی قابلیت حمل و نقل دستگاه جوش را داشته باشیم. البته این تمام ماجرا نیست بلکه شما با  خرید دستگاه جوش اینورتری می توانید از بالاترین توان تولیدی آن استفاده کنید و همچنین دارای میزان مصرف برق کمتری نسبت به دستگاه های جوش قدیمی است. البته با وجود تمام مزایای دستگاه جوش اینورتری در صورتی که به خوبی از آنها نگهداری نکنید امکان خرابی دستگاه جوش وجود دارد از این رو در این مقاله با انجام یک سری نکات و موارد می توانید باعث حفظ و نگهداری بیشتر دستگاه های جوش اینورتری شوید.

پر فروش ترین و بهترین دستگاه جوش اینورتر

با توجه به روش های مختلف جوشکاری امروزه انواع دستگاه جوش اینورتری در بازار موجود است که بسته به قیمت، وزن، دیوتی یا چرخه کاری پر فروش ترین و بهترین دستگاه در بازار موجود است اما دقت داشته باشید که خرید مستقیم از کارخانه اورین الکتریک این اطمینان را به شما می دهد که بهترین دستگاه جوشکاری اینورتری را به صورت مستقیم و قیمت ارزان خریداری خواهید کرد.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

نکات مهم برای حفظ و نگهداری دستگاه های جوش اینورتر

  1. با توجه به اینکه میزان جریان مصرفی دستگاه جوش اینورتر بین ۳۰ الی ۴۵ آمپر به بالا است از این رو در زمان راه اندازی دستگاه جوش حتما از فیوزهای بالای ۳۰ آمپر استفاده کنید.
  2. با وجود اینکه قابلیت روشن کردن دستگاه جوشکاری با هر نوع برق شهری وجود دارد اما برای جلوگیری از آسیب دستگاه جوش حتما مطمئن شوید که برق ساختمان دو فاز نیست.
  3. چنانچه برای تامین برق مصرفی دستگاه جوش اینورتر از دستگاه موتور برق یا ژنراتورهای صنعتی استفاده می کنید حتما مشخصه های خروجی آنرا تنظیم کنید چرا که تنظیم نبودن آنها می تواند باعث آسیب جدی به دستگاه جوشکاری شود. دقت داشته باشید که در صورت آسیب دیدن دستگاه جوش تعمیر آن هزینه زیادی به همراه دارد.
  4. در هنگام خرید کابل جوشکاری علاوه بر بررسی کیفیت کابل جوش باید حتما به طول کابل توجه کنید چرا که اگر کابل ورودی دستگاه جوش خیلی بلند باشد یعنی بیشتر از ۵۰ متر باشد علاوه بر اینکه امکان پارگی کابل وجود دارد بلکه باعث افت ولتاژ و جریان برق شهر می گردد و همین روی دستگاه جوش فشار زیادی وارد می کند که باعث روشن شدن چراغ O.C دستگاه جوش می گردد.
  5. یکی از سوالات زیادی که کاربران جوشکاری هنگام خرید دستگاه جوش اینورتری می پرسند این است که آمپر مناسب جوشکاری چیست در صورتی که آمپر بسته به قطر الکترود و ضخامت قطعه کار دارد.
  6. بلندی بیش از حد مجاز کابل خروجی: در دستگاه های جوش اینوتری جریان برق خروجی به صورت DC و جریان مستقیم است بنابراین اگر کابل جوش بلند باشد باعث افت جریان در خروجی دستگاه و جوش ضعیت می شود.
  7. برخی اوقات جوشکاران در صورت نیاز به خرید کابل جوش بلند تر چند تکه کابل جوش به قبلی وصل می کنند که همین باعث می شود به دستگاه جوش آسیب برسانید چرا که در طولانی مدت باعث افزایش دما و تبدیل خروجی برد به کربن و سوختگی قطعات می شود.
  8. بی کیفیتی کابل و انبر دستگاه جوش: در صورت خرید کابل و انبر جوشکاری ضعییف عملا باعث افزایش دما و داغ شدن بیش از حد  کابل و انبر جوشکاری می شوید. در واقع در کابل جوشکاری بی کیفیت از آلیاژ آهن در کنار مس یا برنج استفاده می شود که همین منجر به افت آمپر کانکتورهای خروجی دستگاه جوش می شود و باعث می شود که به مرور زمان قطعات بسوزد.
  9. در صورت وجود هر گونه آسیب دیدگی یا جرقه داخلی یا خارجی در دستگاه جوش اینورتر از روشن کردن مجدد دستگاه جوش خودداری کنید و سریعا نسبت به تعمیر دستگاه جوش اینورتر آنرا پیش تعمیرکار مطمئن ببرید.

عیب یابی دستگاه جوش اینورتر

به منظور جوش دادن با کیفیت فلزات باید از بهترین وسایل و تجهیزات جوشکاری استفاده کرده که در این بین یکی از مهمترین آنها دستگاه جوش است. شما با خرید دستگاه جوش اینورتری می توانید به خوبی از بالاترین توان تولید دستگاه استفاده کنید و در عین حال به خاطر وزن سبک آنرا به خوبی همه جا جابجا کنید. البته برخی اوقات ممکن است با خرابی دستگاه جوش اینورتر مواجه شوید که برای اطلاع از این مورد باید دانش کافی داشته باشید و همچنین از انواع وسایل مهم چون مولتی متر، اسکپ و… استفاده کنید. از جمله دلایل خرابی دستگاه جوش می توان به ضعیف بودن فیوز تغذیه، استفاده از کابل بی کیفیت جوشکاری با طول بلند و قرار گرفتن دستگاه جوش در رطوبت بالا اشاره کرد. اما شما با دیدن یک سری مشکلات رایج دستگاه جوش باید به فکر تعمیر آن باشید که شامل موارد زیر است.

  • روشن نشدن چراغ زرد یا چراغ OC دستگاه
  • روشن نشدن دستگاه جوش
  • جوش ندادن دستگاه جوش
  • جوش ضعیف دستگاه
  • خاموش شدن دستگاه جوش حین کار

 

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *