انواع پاس جوش

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

در صنعت جوشکاری اتصال سازه های به صورت کاملا دائمی انجام می شود و قابلیت به حالت باز و بسته کردن آنها وجود ندارد. البته انواع روش های جوشکاری وجود دارد که باید تمام وسایل و تجهیزات آنرا فراهم کنید و با مهارت کافی اقدام به جوش زدن فلزات کنید. در فرآیند جوشکاری باید به دو فلز گرما ایجاد کنید تا پس از سرد شدن به هم متصل شوند اما در روش جوشکاری قوس الکتریکی علاوه بر وارد کردن گرما به دلیل ذوب فلزات باید با مواد پر کننده به نام الکترود جوش آنها را به همدیگر وصل کرد در صورتی که در روش جوشکاری آرگون الکترود مصرف نمی شود. به قرار گرفتن الکترود مصرفی روی نقطه اتصال پاس جوش می گویند و انواع پاس جوش به صورت لب به لب، گوشه ای،سه پری و پیشانی وجود دارد.

پاس جوش چیست ؟

به مقدار الکترود مصرفی یا غیر مصرفی در نقطه اتصال سازه ها در طی فرآیند جوشکاری پاس جوش Weld Pass می گویند. و در صورتی که چندین لایه از پاس در یک منطقه وجود داشته باشد به آن لایه جوش و در صورت رسوب در محل اتصال به آن مهره جوش می گویند.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

اتصالات در جوشکاری

ممکن است برخی اوقات سازه ها صورتی بهم وصل شوند که قابلیت باز و بستن آنها وجود داشته باشد اما آنچه مشهود است در صنعت جوشکاری اتصالا سازه های کاملا دائمی است و به شکل های مختلف وصل می شوند اما قابلیت باز و بستن آنها نیست.

انواع اتصالات در جوشکاری و پاس جوش

بسته به نوع واحد مهندسی انواع اتصالات و همچنین پاس جوش چون سر به سر، سه پری، لب روی لب، پیشانی خارجی قرار می گیرد که البته نوع اتصالات به دو عامل زیر بستگی دارد.

  1. اتصال جوش حتما با حداقل قیمت و بالاترین کیفیت انجام شود.
  2. مقاومت و استحکام کافی در برابر نیروهای دائمی که بر آن وارد می شود داشته باشد.

ضرورت پخ سازی در اتصالات  جوشکاری شده

برای جوش دادن دو سطح مشترک از دو فلز باید عملیات پخ سازی انجام شود که به دلیل فاصله بین دو سطح و افزایش زاویه اتصال باید در این حالت از پشت بند استفاده شود.

به منظور استحکام بالا و علاوه بر آن حذف گوشه های تیز در اتصالات باید از پخ های J, U استفاده کنید.

انواع اتصال لب به لب در جوشکاری

به منظور اتصال لب به لب سازه ها باید دقت داشته باشید که بهترین کیفیت این کار انجام دهید تا در دراز مدت هیچ مشکلی بر آن وارد نشود و البته برای یک اتصال لب به لب قسمت های مختلف زیر وجود دارد.

۱- فاصله ریشه Opening Root

۲-پاشنه جوش Face Root

۳-سطح شیار Face Groove

۴-زاویه پخ angle Bevel

۵-زاویه شیار angle Groove

۶-علامت نوع پخ V Single

۷-ضخامت قطعه Thickness Plate

انواع اتصال سر به سر یا Butt Joint

در صورتی که به هنگام جوش زدن دو سطح کف فلز ریشه بین آنها بسته باشد باید جوشکاری از دو طرف قطعه انجام شود و از پخ V در قطعات ضخیم تر استفاده گردد.

 

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *