جوشکاری ورق فلزی نازک

📖 زمان مطالعه : ۳ دقیقه ⏲️

بر سر در هر فروشگاه، پاساژ، مغازه تابلو وجود دارد که در دید مردم بیشتر دیده شود اما برای نصب این تابلو نیاز به جوشکاری ورق فلزی نازک است. یک جوشکار حرفه ای باید با استفاده از روش های جوشکاری MIG، TIG و جوشکاری نقطه ای اقدام به جوش زدن ورق های فلزی نازک کند و یک سری نکات و تکنیک ها را رعایت کند تا مانع از پاشش جوش و همچنین اشتباهات و عیوب جوش شود. استفاده از سیم جوش با قطر نازک علاوه بر اینکه باعث می شود میزان گرمای کمتری بر فلز وارد شود باعث می شود که اشتباهات جوشکاری رخ ندهد.

جوشکاری ورق فلزی نازک به چه صورت است؟

به منظور جلوگیری از تاب، سوختگی سطح ورق و بالا رفتن درجه حرارت دستگاه باید از انواع روش های جوشکاری میگ، تیگ و نقطه ای استفاده کنید و دقت داشته باشید که سیم جوش با قطر نازک انتخاب کنید تا نسبت به قطر بیشتر به آن حرارت کمتری وارد شود  و مانع از بروز منفذ جوشکاری شود.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

جوشکاری ورق نازک فلزی به روش میگ

مناسب ترین روش برای جوش دادن ورق های نازک فلزی روش MIG است که در آن فرصت جبران خطا و اشتباهات وجود دارد و مانع از بالا رفتن گرمای بیش از حد می شود. به منظور کاهش گرما به ورق فلزی نازک در این روش باید از سیم با قطر کم استفاده کنید. بهترین سیم برای جوشکاری ورق به روش میگ با قطر ۰.۲۳ الی ۰.۲۴ اینچ است و همچنین باید از گاز محافظ مبتنی بر آرگون چون ۰.۷۵ آرگون و ۰.۲۵ دی اکسید کربن استفاده شود  چرا که گاز آرگون گرمای کمتری نسبت به گاز CO2 ایجاد می کند و  باعث پاشش کمتری می شود.

نکات مهم در جوشکاری ورق نازک به روش MIG

  1. قابلیت تنظیم بی نهایت: در صورتی که دستگاه جوشکاری میگ ندارید باید از دستگاهی استفاده کنید که قابلیت تنظیم بی نهایت داشته باشد تا به راحتی بتوانید سرعت یا ولتاژ سیم را تنظیم کنید و بر حسب ضخامت ورق فلزی اقدام به جوشکاری کنید.
  2. جوش های سریع و کوتاه: به منظور جوش دادن ورق های فلزی نازک مهره بلند درست نکنید چرا که باعث سنگین تر شدن مواد می شود و باید از جوش های کوک کوتاه و سریع استفاده کنید.
  3. بکار گیری سیم نازک: خیلی مهم است که از سیم نازک استفاده کنید چرا که سیم ضخیم نیاز به گرمای بیشتری دارد و همچنین به صفحه ای که جوش داده می شود آسیب می رساند.

جوشکاری ورق نازک فلزی به روش تیگ

اگر به دنبال روشی برای جوشکاری مداوم  بر روی ورق فلزی هستید روش TIG استفاده کنید چرا که متداول ترین روش جوشکاری است. در این روش از گاز های بی اثر مثل آرگون و هلیوم برای جوش زدن فلزات استفاده می شود که در ابتدا از روش جوشکاری Tig در صنعت هواپیمایی استفاده شد و جایگزین پیچ مهره شد.

جوش زدن ورق های فلزی با استفاده از روش تیگ بهتر است چرا که بر خلاف سایر روش های جوشکاری مانع از سوراخ شدن فلز می شود.

نکات مهم در جوشکاری ورق نازک TIG

  1. محافظ قسمت پشتی: به منظور جلوگیری از اکسیداسیون و کنترل گرمای ورودی خیلی مهم است که قسمت پشتی جوش را بپوشانید.
  2. سرمایه گذاری روی تجهیزات: از بهترین جوشکار تیگ استفاده کنید چرا که یک جوشکار معمولی تنها ۱۰ پالس بر ثانیه می تواند پالس و جوش بزند در صورتی که جوشکار حرفه ای تنگستن مهارت بالایی دارد و دیگر نیازی به نگرانی شما از ذوب شدن لبه های پانلی ندارد.

جوشکاری نقطه ای ورق فلزی نازک

در این روش از هیچ گونه شار و مواد پر کننده ای استفاده نمی شود و اتصال ورق فلزی با فشار انجام می شود البته تنها عیب این روش احتمال خوردگی در زمان اتصال پانل بدنه به یکدیگر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *