آموزش جوشکاری فلزات رنگین

آموزش جوشکاری فلزات رنگین
📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

با استفاده از فرآیند جوشکاری امکان جوش زدن انواع فلزات و غیر فلزات به روش های مختلف ذوبی و غیر ذوبی وجود دارد. جوشکاری فرآیندی است که در صنایع مختلف ساختمانی، خودروسازی، کشتیرانی، دریایی، هوافضا، نظامی مورد استفاده قرار می گیرد که البته بسته به نوع فلز یا غیر فلز از بهترین روش جوشکاری برای آن استفاده می شود که در این مقاله سعی به معرفی و آموزش جوشکاری فلزات رنگین چون مس، آلومینیوم، استیل داریم که از این دسته از فلزات غیر آهنی در ساخت و ساز درب ها، نرده ها و… استفاده می شود.

فلزات رنگین چیست؟

به آن دسته از فلزات که در آنها آهن یا آلیاژهای مربوط به آن وجود ندارد فلز غیر آهنی یا رنگین می گویند که شامل مس، برنج، آلومینیوم، استیل، روی، سرب و… هستند. بغیر از جوشکاری فلزات آهنی چون جوشکاری لوله نفت، گاز، پتروشیمی، آب و حتی جوشکاری ریل قطار و… در صنایع مختلف چون ساخت و ساز نرده استیل، درب آلومینوم و.. نیاز به جوشکاری با فلزات رنگین و غیرآهنی می باشد که بسته به نوع فلز از روش های جوشکاری تیگ، جوشکاری با اکسیژن  استفاده می شود.

کسانی که قصد دارند که در آموزشگاه جوشکاری شروع به یادگیری جوشکاری فلزات رنگین کنند باید دوره جوش برق، جوشکاری آرگون و جوشکاری CO2 را گذرانده باشند.

دستمزد و حقوق جوشکاری

با وجود خطرات شغل جوشکاری و عوارضی که از انواع روش های جوشکاری به جوشکار می رسد که در این بین حتی احتمال ناباروری جوشکاران با توجه به تماس با فلزات سمی را دارد و حتی برق زدگی چشم، سوختگی و.. را به همراه دارد اما یکی از بهترین مشاغل فنی در ایران و جهان به شمار می آید که خیلی کم بیکار می شوند. یک جوشکار با توجه به نوع روش جوشکاری قوس الکتریکی، آرگون، تنگستن، CO2 که می داند و بغیر از مهارت با توجه به تجربه کار می تواند از دستمزد و حقوق کافی برخوردار باشد.

میانگین حقوق جوشکاری در بهترین کشورهای جهان از جمله کانادا، آمریکا، آلمان، اتریش، هلند به حداقل ماهیانه ۴ هزار دلار می رسد که البته در برخی از مشاغل حقوق جوشکاری زیرآب حتی ساعتی حساب می شود که بیشترین درآمد و دستمزد را نسبت به سایر مشاغل جوشکاری به همراه دارد.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

 

شماره تماس اورین الکتریک

 

آموزش جوشکاری فلزات رنگین

با توجه به میزان استفاده از انواع فلزات رنگی و غیر آهنی چون مس، روی، سرب، منگنز، آلومینیوم، استیل، برنج در صنایع مختلف برای ساخت و ساز و تولید داشتن مهارت و تجربه جوشکاری فلزات رنگین به شما این امکان را می دهد که از دستمزد و حقوق بالایی بهره مند شوید.

آموزش جوشکاری استیل

جوشکاری استیل به ضخامت و پوشش فلز بستگی دارد که برای جوشکاری از این فلز غیر آهنی به سه روش رایج استفاده می شود که رایج ترین آنها جوشکاری تیگ، جوشکاری میگ و جوشکاری نقطه ای می باشد.

  • جوشکاری استیل به روش TIG : به منظور جوش های ظریف و قوی استفاده می شود.
  • جوشکاری استیل به روش MIG : جزو ارزان ترین روش برای جوش زدن قطعات بزرگ است.

در این بین بغیر از داشتن مهارت و تجربه کافی برای جوشکاری فلز استیل باید بسته به پروژه کاری از بهترین وسایل جوشکاری و مشعل جوشکاری استفاده کنید.

جوشکاری آلومینیم

یکی دیگر از فلزات رنگین به نام آلومینیوم می باشد که با استفاده از روش جوشکاری TIG می توان به جوش دادن این فلزات روی آورد که در این بین علاوه بر مهارت کافی، رعایت نکات ایمنی جوشکاری و بهداشت محیط کار می توانید با حالت های مختلف اقدام به جوشکاری ورق های آلومینیومی کنید.

آموزش جوشکاری مس

برای جوش دادن فلز رنگین مس بهترین روش استفاه از جوشکاری با اکسیزن است. البته باید به شما بگوییم که امکان جوشکاری مس با قوس الکتریکی یا جوشکاری برق وجود دارد. قبل از شروع فرآیند جوشکاری ورق های مسی به مانند ورق های آهنی باید آنها را برای جوشکاری آماده کنید و سطح بالای آنرا به خوبی تمیز کنید تا به دور از هر گونه کثافت و روغن باشد و حتی در صورت نیاز آنرا سوهان بزنید.

راهنمای جوشکاری مس

برای کیفیت جوش بالا با ورق مس باید جوشکاری با قطب مستقیم یعنی با جریان مستقیم و الکترود مثبت انجام شود و زاویه الکترود در زمان جوشکاری به مانند جوشکاری فولاد باشد.

  • طول قوس حداقل باید بین ۱۰ الی ۱۵ میلی متر باشد.
  • الکترود ذغالی مناسب جوشکاری مس می باشد.
  • شما می توانید برای جوشکاری مس از انواع الکتروهای جوشکاری ساخته شده از آلیاژ مس، قلع و فسفر استفاده کنید که در این بین نیز الکترود دارای فسفر، برنز، سیلکان یا آلومینیوم نیز گزیه مناسبی است که البته به خاطر انبساط مس در زمان گرم شدن باید فاصله درز جوش را در هر ۳۰ سانتیمتر بین ۲ الی ۳ سانتیمتر بیشتر در نظر بگیرید.

خرید بهترین دستگاه جوشکاری برای فلزات رنگین

به غیر از مهارت و تجربه لازم جوشکار برای جوشکاری انواع فلزات غیر آهنی و رنگین چون مس، برنج، آلومینیوم، استیل باید علاوه بر رعایت نکات ایمنی از بهترین وسایل و تجهیزات جوشکاری استفاده کنید که یکی از مهمترین آنها استفاده از دستگاه جوش خوب و مناسب با روش جوشکاری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *