علت جوش ضعیف در دستگاه های جوشکاری

📖 زمان مطالعه : ۲ دقیقه ⏲️

اهمیت بالای شغل جوشکاری در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو، ساخت و ساز ساختمانی، کشتیرانی، انتقال گاز و نفت و در عین حال صنعت هوا فضا باعث شده است که بیکاری در این شغل معنایی نداشته باشد. یک جوشکار حرفه ای با داشتن مهارت و تخصص بالا در این زمینه می تواند از دستمزد و درآمد بالای جوشکاری بهره مند شود که البته به روش های جوشکاری که یاد گرفته است بستگی دارد. برای افزایش کیفیت جوشکاری و کاهش عیوب جوش علاوه بر مهارت لازم در شغل جوشکاری نیاز به داشتن و استفاده از بهترین وسایل جوشکاری از جمله دستگاه جوش می باشد که خرابی آن می تواند باعث عدم جوش خوردن یا جوش ضعیف شود که در این مقاله به بررسی و دلایل آن خواهیم پرداخت.

خرید بهترین و پرفروش ترین دستگاه جوشکاری

یکی از مهمترین و ضروری ترین وسایل و تجهیزات جوشکاری، دستگاه جوش می باشد که اگر در خرید خود دقت نکنید و به دنبال خرید دستگاه جوش بی کیفیت و ارزان باشید مسلما علاوه بر کاهش سرعت جوشکاری با کیفیت بد جوش و ضعف جوش مواجه می شوید که همین منجر به بروز عیوب جوشکاری می شود.

یک جوشکار حرفه ای بسته به نوع و روش های جوشکاری باید اقدام به خرید بهترین دستگاه جوش از یک برند معتبر کند. با خرید دستگاه جوش و الکترود مناسب و تنظیم دستگاه جوشکاری و با رعایت یک سری نکات می توانید باعث افزایش کیفیت جوش و کاهش عیوب جوش شوید.

تعمیر دستگاه جوشکاری با گذر زمان

در صورتی که دستگاه جوش خراب شود به درستی روشن نمی شود یا جوش ضعیفی خواهد شد و حتی در حین کار به صورت ناگهانی خاموش می شود. هر چقدر که دستگاه جوش شما عالی باشد باز هم اگر به درستی از آن نگهداری نکنید منجر به خرابی آن می شود که باید سریعا آنرا تعمیر کنید در غیر این صورت دچار مشکل خواهید شد.

منظور از جوش ضعیف دستگاه جوشکاری چیست؟

برخی اوقات ممکن است در زمان جوشکاری متوجه شوید که فرآیند جوشکاری به درستی انجام نمی شود و جوش ضعیف می خورد که باید سریعا نسبت به رفع مشکل اقدام کنید.

دلایل خروجی ضعیف دستگاه جوشکاری

چنانچه ولوم آمپر دستگاه جوش یا کنترل ولوم دستگاه جوشکاری خراب شود باعث بروز خروجی ضعیف می شود.

۱-خرابی ولوم آمپر دستگاه جوش : برخی اوقات به دلیل شکستگی ولوم یا وارد آمدن ضربه به آن عملا جوشکار را دچار مشکل می کند.

۲-بروز مشکل در قسمت کنترل ولوم : برخی اوقات ممکن است حتی مشکل از خود ولوم دستگاه جوش نباشد و تنها قسمتی از کنترل ولوم دچار مشکل شده باشد که باید سریعا نسبت به تعمیر آن اقدام کنید.

دلایل بروز ضعف جوش دستگاه های جوشکاری

عوامل زیادی باعث جوش ضعیف در زمان جوشکاری می شود که شامل موارد زیر است.

  • شل بودن قسمت مهره ولوم یا ضربه خوردگی دستگاه جوش
  • وجود اصطکاک در قسمت برد کنترل دستگاه
  • وجود کابل های جوشکاری با طول زیاد.
  • افت ولتاژ برق ورودی نیز می تواند از دلایل بروز جوش ضعیف باشد.

خرابی دستگاه جوشکاری می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در این مقاله جوش ضعیف یکی از دلایل آن می باشد ک البته مشکل حادی نیست و تعمیر دستگاه جوش در این مواقع خیلی سریع انجام می شود  تنها کافیست آنرا پیش یک متخصصو تعمیرکار حرفه ای ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *