اصول مهم در دوره جوشکاری که باید بدانید

📖 زمان مطالعه : ۴ دقیقه ⏲️

شغل جوشکاری جزو بهترین مشاغل فنی دنیا است که علاوه بر اینکه بازار کار خوبی دارد در عین حال دستمزد و حقوق جوشکار بالا است و به همین خاطر افراد زیادی اقدام به ثبت نام در آموزشگاه جوشکاری و گذراندن دوره های جوشکاری می کنند. یک جوشکار حرفه ای با داشتن مدرک بین المللی جوشکاری و داشتن مهارت و تخصص لازم در این شغل به راحتی می تواند مهاجرت کاری در کشورهای مختلف و برتر دنیا چون آمریکا، کانادا، آلمان، اتریش و… را با دستمزد و حقوق بالا بگیرد. مهمترین نکته در دوره جوشکاری که باید به آن توجه کنید توجه به نکات و جزییات و البته تمرین زیاد است. کسی که می خواهد پس از دوره جوشکاری وارد بازار کار باشد باید ب صورت کلی اصول مهم در دوره جوشکاری را بداند.

هر آنچه که باید در خصوص دوره جوشکاری بدانید

هر کسی می تواند در دوره جوشکاری ثبت نام کند تا پس از پایان این دوره و در صورت گرفتن مدرک جوشکاری به بازار کار وارد شود و بعنوان جوشکار سیار فعالیت یا استخدام کارگاهها و کارخانه های مختلف شود. در واقع بازار جوشکاری خوب است چرا که در تمام صنایع وجود دارد از این رو شما می توانید با گذراندن دوره جوشکاری به درآمد خوبی برسید. این نکته را باید در نظر بگیرید که در دوره جوشکاری باید اطلاعات زیادی دریافت کنید و با صبر و حوصله و البته تمرین زیاد به صورت کاملا حرفه ای جوشکاری را یاد بگیرید.

  1. آشنایی با انواع فلزات
  2. آشنایی با انواع روش های جوشکاری
  3. یادگیری تکنیک ها و مهارت های جوشکاری
  4. آشنایی با انواع عیوب جوش و نحوه رفع آن
  5. آشنایی با انواع تجهیزات و وسایل ایمنی جوشکاری
  6. آشنایی با بهترین دستگاه جوش و الکترود، سیم جوش

کسانی که به صورت مبتدی وارد دوره جوشکاری می شوند باید اصول مهم را فرا گیرند تا بتوانند با مهارت و تخصص لازم باعث جوش خوردن با کیفیت انواع فلزات شوند و با داشتن اطلاعات کافی در زمینه انواع عیوب جوش و رعایت نکات مهم در جوشکاری باعث کاهش بروز آنها شوند.

شرکت اورین الکتریک ، تولید کننده انواع دستگاه جوشکاری رکتی فایر ، تکفاز و سه فاز اینورتری ، دستگاه جوشکاری CO2 ، و دستگاه جوش آرگون و برش پلاسما ، آماده ارائه و فروش محصولات تولیدی و همچنین خدمات درخواستی به مشتریان محترم ، می باشد . به منظور تماس با کارشناسان و ارائه راهنمایی و مشاوره ، با شماره ☎️   ۰۹۱۲۱۲۶۰۱۴۲ و سایر شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

شماره تماس اورین الکتریک

 

۱-آشنایی با فلزات

جوشکاری روی انواع فلزات چون فولاد، آلومینیوم، چدن و… انجام می شود و برای جوش خوردن یک فلز علاوه بر دانستن روش جوشکاری، باید الکترود جوش را بر حسب نوع فلز انتخاب کنید و تنظیمات دستگاه جوش را به درستی انجام دهید. با این اوصاف خیلی مهم است که به عنوان جوشکار آشنایی کاملی با انواع فلزات، بهترین و بدترین فلزات جوشکاری داشته باشید.

۲-انتخاب جریان مناسب

برای بالا بردن کیفیت جوش فلزات علاوه بر دانستن نوع فلز، نوع الکترود باید به تنظیم درست دستگاه جوش و انتخاب جریان مناسب جوشکاری بپردازید.

۳-با آرامش کافی به جوشکاری بپردازید

در هنگام جوشکاری برای اینکه به درستی روی سرعت جوشکاری و انبر جوش تسلط داشته باشید باید دست خود به خصوص مچ دست را کنترل کنید تا یک جوش با کیفیت انجام دهید.

۴-ضربه زدن به قوس

کسانی که بصورت مبتدی وارد شغل جوشکاری شده اند معمولا در دوره جوشکاری خارج از محل جوش و روی میز یا روی یک تکه ضایعات قوس الکتریکی را ایجاد می کنند در صورتی که باید دقیقا قوس در نقطه شروع مهره جوش باشد.

۵-حذف سرباره جوش

افراد مبتدی در دوره جوشکاری معمولا سرباره را به درستی از جوش جدا نمی کنند و همین منجر به شکننده شدن جوش می شود از این رو خیلی مهم است که سرباره جوش را حذف کنید.

۶-تمیز کردن قبل از شروع جوشکاری

یکی از دلایل بروز سرباره جوش به خاطر تمیز نکردن سطح فلز قبل از جوشکاری است. از این رو باید سطح را از گریس، رنگ، روغن، زنگ زدگی و… تمیز کنید.

۷-پیدا کردن بهترین آموزشگاه جوشکاری

آموزش جوشکاری اگر توسط جوشکاران حرفه ای و ماهر انجام شود قطعا با تمرین زیاد جوشکار منجر به یادگیری بهتر در پایان دوره می شود از این رو خیلی مهم است که بهترین آموزشگاه جوشکاری را پیدا کنید.

۸-محافظت از خود با تجهیزات ایمنی جوشکاری

خطرات شغل جوشکاری بالا است که مهمترین آن برق زدگی چشم در جوشکاری و در عین حال سوختگی و مشکلات تنفسی است که با پوشیدن لباس مناسب و البته کلاه ماسک و رعایت یک سری نکات دیگر می توانید به خوبی از خود محافظت کنید.

۹-یادگیری فرآیند جوشکاری

انواع روش های جوشکاری وجود دارد که برخی از آنها سخت و برخی آسان است از این رو خیلی مم است که ابتدا یک فرآیند جوشکاری انتخاب کنید و تا انتها آنرا بروید تا به خوبی یاد بگیرید.

۱۰-سرعت مناسب جوشکاری

قطعا عجله در جوشکاری منجر به بروز جوش بی کیفیت می شود از این رو خیلی مهم است که سرعت جوشکاری شما مناسب باشد به خصوص اینکه از عوامل بروز ایجاد برخی از عیوب جوش، سرعت نامناسب جوشکاری است.

آشنایی با برخی از انواع جوش

در دوره جوشکاری چندین روش و فرآیند جوشکاری وجود دارد که باید یکی از آنها را انتخاب کنید تا با تمرین مستمر بتوانید به صورت کامل بر آن مسلط شوید و با یادگیری آن وارد بازار کار شوید.

۱-جوشکاری از نوع قوسی به کمک الکترودهای تنگستن

در ین روش جوشکاری، الکترود پر کننده از نوع تنگستن است که برخلاف روش های دیگر مصرفی نیست. در این روش گرمای لازم از طریق الکترود تنگستن به محل اتصال جوش داده می شود و علاوه بر حرکت درست جوشکار باید یک مخزن گاز در کنار خود داشته باشید چرا که نیاز به جریان ثابت گاز است.

۲-جوشکاری به کمک مفتول توپودری

برخلاف روش اول در این روش برای جوش خوردن فلزات از سیم جوش مصرفی مناسب استفاده می شود که به منظور جوش خوردن فلزات سنگین استفاده می شود. این نوع روش جوشکاری به جوش های تمیز معروف است چرا که سرباره جوش زیادی تولید نمی کند.

۳-جوشکاری قوس با فلز های پوشش دار

بیشترین و رایج ترین جوشکاری به روش قوس با فلزهای پوشش دار است که یادگیری آن آسان است. در این روش الکترود مخصوص یا همان فلز پر کننده در محل درز اتصال جوش می خورد.

۴-جوشکاری با گازهای محافظ

این نوع روش جوشی کاملا سریع رخ می دهد و باید در فضای باز استفاده شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *